DUŠAN SILNI: Pozovi Vlahovića i trijumf je zagarantovan! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.03.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 30. kola italijanske Serije A fudbaleri Juventusa dočekali su na svom stadionu fenjeraša, ekipu Salernitane.

DUŠAN SILNI: Pozovi Vlahovića i trijumf je zagarantovan! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Na krilima Dušana Vlahovića fudbaleri Juventusa ostvarili su novi prvenstv eni trijumf nakon kojeg su gotovo obezbedili plasman u UEFA Ligu šampiona naredne sezone, a i borba za Skudeto više se ne smatra nemogućom misijom.

Ekipa trenera Masimilijana Alegrija nakon nedavnog šokantnog poraza u elitnom klupskom takmičenju, vratila se na pobedničku stazu i bez većih problema savladala ekipu koje će, izvesno je, naredne sezone nastupati u nižem stepenu takmičenja rezultatom 2:0.

 

 

Sve je bilo rešeno nakon pola sata igre, a najzaslužniji za takav rezultat bio je upravo srpski reprezentativac.

On je već u petom minutu susreta fantastično asistirao Paulu Dibali za rano vođstvo, a na isteku pola sata igre i sam se upisao u listu strelaca. Vlahović je glavom zakucao loptu u zemlju, ona je odskočila i prevarila gostujućeg čuvara mreže, Ispostavilo se da je u tom momentu postavljen i konačan rezultat susreta.

 

 

Torinski crno-beli nakon ovog trijumfa zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli itaqlijanske Serije A sa 59 osvojenih bodova, a trenutni lider ekipa Milana ima sedam bodova više.

Ništa na "Čizmi" još nije gotovo.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading