ZAKUVALO SE: Roma slavila, borba za Ligu šampiona će se voditi do poslednjeg trenutka!

Autor:

Sport

05.03.2022

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 28. kola italijanske Serije A, na Olimpijskom stadionu u Rimu viđena je velika borba dve ekipe koje će, kako trenutno stvari stoje, voditi do poseldnjeg trenutka veliku borbu za plasman u UEFA Ligu šampiona.

ZAKUVALO SE: Roma slavila, borba za Ligu šampiona će se voditi do poslednjeg trenutka!

Foto: Tanjug/AP

Ekipa Žozea Murinja u potpunosti je prepustila inicijativu gostima iz Bergama pokušavajući do gola da stigne preko kontra napada.

Na taj način je pao i jedini gol na utakmici. Rik Karsdorp je presekao jednu loptu, na sjajan način dubinskim pasom pronašao Nikola Zaniola, a ovaj izbacio Tamija Abrahama u gol šansu. Najbolji strelac Vučice stigao je do svog 13. gola u Seriji A i ispostavilo se doneo dragocene bodove svom timu na ovom meču.

 

 

Fudbaleri Rome su mogli da reše pitanje pobednika već u 50. minutu, ali je pogodak Nikola Zaniola poništen zbog ofsajda.

Atalanta je u poslednjih 20 minuta igre konstantno bila ispred gola Rome, ali nije uspela ozbiljnije da pripreti ekipi iz "Večnog grada". U samom finišu susreta, zbog čarki, druge žute kartone zaradili Mhitarijan i De Ron, pa su ranije morali na tuširanje.

 

 

Nakon ovog susreta dve ekipe imaju isti broj osvojenih bodova - 47, ali treba napomenuti da ekipa Rome ima jedan meč više odigran u odnosu na fudbalere Atalante.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading