KO VOLI, NEK IZVOLI: Poznata cena srpskog reprezentativca, mnogima će se zavrteti u glavi!

Autor:

Sport

03.03.2022

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac iza sebe ima sezonu karijere u dresu rimskog Lacija.

KO VOLI, NEK IZVOLI: Poznata cena srpskog reprezentativca, mnogima će se zavrteti u glavi!

Foto: Starsport

Sergej Milinković Savić i ranije je bio na meti evropskih fudbalskih velikana. Međutim, kad god se činilo da će promeniti sredinu, on je ostajao stanovnik Rima, a jedna od stvari koje je sprečavala zaiteresovane da realizuju transfer je i visina obeštećenja koju je tražilo rukovodstvo "nebesko plavih" za srpskog internacionalca.

Kako se saznaje, Lacio bi bio voljan da proda Sergeja, a zainteresovani klubovi bi morali sa izdvoje ravno 100.000.000 evra.

Kako se nezvanično saznaje, narednog leta bi mogao da se ostvari transfer Milinković Savića u neki od najbogatijih evropskih klubova, a prvi u redu se nalaze Mančester junajted, PSŽ i Juventus.

 

 

Srpski reprezentativac ima važeći ugovor sa rimskim klubom do leta 2024. godine, ali se čini da je nakon sedam godina i preko 220 odigranih mečeva, konačno došlo vremen da Sergej promeni sredinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading