I TO SMO DOČEKALI: Alegri konačno POHVALIO Vlahovića, UPOREDIO ga sa Ronaldom!

Autor:

Sport

26.02.2022

23:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa slavili su na gostovanju protiv ekipe Empolija, a ključna ličnost trijumfa crno-belih bio je srpski reprezentativac.

I TO SMO DOČEKALI: Alegri konačno POHVALIO Vlahovića, UPOREDIO ga sa Ronaldom!

Foto: Tanjug/AP

U pobedi Juventusa rezultatom 3:2, Dušan Vlahović je učestvovao sa dva pogotka, a nakon meča konačno smo čuli i pohvale od strane trenera "Stare dame" Masimilijana Alegrija:

- Vlahović je vrlo bitan igrač, ima karakter i kvalitet, kao i karakteristike koje nismo imali u ekipi. Odmah se može reći da ovaj momak ima karakter, želi da pobedi i voljan je da uči. Danas se mnogo više kretao, nije se držao samo sredine, i to je bila velika prednost za njega i Juventus - rekao je trener torinskog tima posle meča.

Novinari su trenera torinskog kluba zamolili i da uporedi igru Juventusa u doba Kristijana Ronalda i danas kada navalni red predvodi srpski internacionalac:

- Mislim da ne možete da ih poredite, prethodna sedmica je osvojila pet Zlatnih lopti, dok je Vlahović na početku karijere. Dobra utakmica nije dovoljna, potrebna vam je ogromna mentalna snaga, a on je tek na početku svog putovanja - zaključio je Alegri.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading