VLAHOVIĆ JE MONSTRUM: Legenda Juventusa progovorila o srpskom napadaču!

Autor:

Sport

15.02.2022

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac je tokom zimske "fudbalske pijace" uzdrmao Apenine. Njegov prelazak iz Firence u redove torinske "Stare dame" uzburkao je duhove na "Čizmi", ali ono što je po samog fudbalera najvažnije, start u crno-belom dresu bio je kao iz snova.

VLAHOVIĆ JE MONSTRUM: Legenda Juventusa progovorila o srpskom napadaču!

Foto: Tanjug/AP

Već u svom debitantskom nastupu u novom klubu, Dušan Vlahović je pokazao zašto ga je rukovodstvo torinskog kluba toliko želelo. Samo par dana kasnije, srpski reprezentativac je golom u samom finišu susreta obezbedio torinskim crno-belima plasman u polufinalnu rundu Kupa Italije.

Sve navedeno ipak nije bilo dovoljno da zadovolji ukuse fudbalskih stručnjaka na Apeninima.

Alesio Takinardi, legenda torinskog kluba, igrač koji je 404. puta nastupio u crno-belom dresu u intervjuu je posebnu pažnju poklonio novom napadaču "Stare dame":

- Vlahović je pravi monstrum. Kao i svaki jak fudbaler, uvek je onde gde se nalazi lopta. Može da postiže po dva gola po meču kao Kristijano Ronaldo, samo mu je neophodna adekvatna pomoć saigrača. Zato mislim da će Alegri tražiti više pomoći sa krilnih pozicija. Do sada mu nisu isporučili mnogo lopti centaršutevima - rekao je Takinardi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading