NIJE SAMO VLAHOVIĆ: Srbi osvajaju SERIJU A, novi iznenadni TRANSFER uzdrmao Apenine!

Autor:

Sport

07.02.2022

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac je ove zime uzdrmao sportsku javnost na „Čizmi“, a prema najnovijim informacijama Srbi na početku 2022. godine osvajaju Apeninsko poluostrvo...

NIJE SAMO VLAHOVIĆ: Srbi osvajaju SERIJU A, novi iznenadni TRANSFER uzdrmao Apenine!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Ne samo da je prelazak Dušana Vlahovića iz Firence u redove torinskog Juventusa probudio veliku interesovanje italijanskih medija, već su svaki korak u realizaciji transfera pratili i domaći portali. Nekadašnji fudbaler Partizana ponovo je obukao crno-belu opremu, a nekako u senci ovog transfera, dogodio se još jedan.

Reprezentativka Srbije u fudbalu, Milica Mijatović, postala je stanovnica „večnog grada“ potpisavši ugovor sa ekipom Rome.

 

 

Tridesetogodišnja fudbalerka u redove Rome stiže iz švedskog Hakena u kojem je provela prethodnih godinu dana i u kojem je na 20 odigranih mečeva postigla tri pogotka. Nakon prekida saradnje sa švedskom ekipom srpska reprezentativka je izjavila:

- Bilo je sjajno igrati za ovaj klub, osvojiti Kup švedske i igrati u Ligi šsmpiona. Došao je trenutak da karijeru nastavim negde drugo. Želela bih da se zahvalim Hakenu i da poželim svim igračicama sve najbolje u novoj sezoni i da učine sve da dođu do trofeja.

 

 

Fudbalerka koja je za nacionalnu selekciju Srbije odigrala 35 mečeva i bila strelac 17 pogodaka u dosadašnjoj karijeri nastupala je za LASK Lazarevac, SFK 2000 Sarajevo, Crvenu zvezdu, kazahstanski Kazigurt, francuski Albi, Hamarbi iz Švedske, norveški Arna-Bjornar, Melburn Siti, kiparski Apolon iz Limasola i već pominjani Haken.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading