TORINO ĆE MU SE POKLONITI: Spreman je da nastavi golgeterski niz!

Autor:

Sport

05.02.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri torinskog Juventusa u okviru 23. kola Serije A dočekuju ekipu Verone, a biće to i prva prilika da se u crno-belom dresu pojavi najnovije pojačanje ovog kluba.

TORINO ĆE MU SE POKLONITI: Spreman je da nastavi golgeterski niz!

Foto: twitter.com/printscreen

Izvesno je da će trener Juventusa, Masimilijano Alegri, priliku ukazati Dušanu Vlahoviću, a jedino pitanje koje se postavlja ko će uz srpskog reprezentativca predvoditi napad "Stare dame".

Svi se nadaju da će Vlahović i u novom klubu nastaviti golgeterski niz koji je imao u ekipi iz Firence. Naš fudbaler trenutno deli čelnu poziciju na listi strelaca  Serije A, zajedno sa fudbalerom rimskog Lacija Ćirom Imobileom. Obojica su do sada 17 puta tresli mreže protivničkih golmana.

 

 

Kao što je već rečeno, postavlja se pitanje ko će sa Vlahovićem činiti špic napada. Hoće li to biti Alvaro Morata ili Paulo Dibala? Isto tako, nisu sigurni u kojoj formaciji će igrati Juventus, da li u sistemu 4-3-1-2 ili 4-2-3-1. Italijanski mediji smatraju da je Dibala bliži startnoj postavi i pišu da bi bio idealna podrška Dušanu Vlahoviću.

Istovremeno, torinski list "Tutosport" donosi i nove detalje vezane za transfer Srbina u Juventus. Otkrivaju da porodica Anjeli nije bila sigurna da li transfer može da se realizuje u januaru, jer su čelnici Fjorentine zatezali sa obeštećenjem i želeći da izvuku što više novca. Totenhem je u startu imao bolju pregovaračku poziciju, nudio veći novac, što se čak i svidelo menadžerima Vlahovića, međutim, na kraju je fudbaler doneo konačnu odluku, da pređe u Juventus.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading