VLAHOVIĆ JE ŽELEO SAMO NOVAC: Nikada jači udarac na srpskog fudbalera, Čeki Gori nije birao reči!

Autor:

Sport

02.03.2022

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su protekla dva meseca od kako se srpski reprezentativac preselio iz Firence u Torino, strasti se i dalje ne smiruju.

VLAHOVIĆ JE ŽELEO SAMO NOVAC: Nikada jači udarac na srpskog fudbalera, Čeki Gori nije birao reči!

Foto: Tanjug/AP

Sasvim očekivano, usled predstojećeg kup susreta između Fiorentine i Juventusa, Dušan Vlahović se ponovo našao na meti medija.

Ovoga puta, o srpskom napadaču govorio je nekadašnji prvi čovek "Ljubičastih", Vitorio Čeki Gori. On je istakao, da je jedini razlog Vlahovićevog odlaska, novac i istakao da ga on ne bi pustio da je i dalje prvi čovek Viole:

- Nikada! Bez sumnje bih zadržao i njega i Kjezu! To je samo bilo pitanje novca, on je hteo da ode u tim koji bi mu ga dao više i Juve, koji se svake sezone bore za skudeto, je mogao da mu ponudi to. Ali ne zaboravimo da Vlahović nije Roberto Bađo - dobar je igrač, ali njegovu vrednost ćemo znati tek posle najtežih mečeva.

Kada je reč o borbi za "Skudeto", Čeki Gori nije mogao, a da se ne dotakne Vlahovića:

- Napoli ima šampiona kao što je Osimhen. On je izvanredan napadač koji može još da napreduje i koji je, po mom mišljenju, superiorniji u odnosu na Vlahovića - rekao je bivši predsednik Fiorentine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading