KAKO ĆE OVO PODNETI? Vlahovića očekuje pravi PAKAO! Trener mu i dalje NE VERUJE!

Autor:

Sport

02.03.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač je zaludeo Apenine. Redovno trese mreže u dresu novog kluba, ali pravi izazov ga tek očekuje.

KAKO ĆE OVO PODNETI? Vlahovića očekuje pravi PAKAO! Trener mu i dalje NE VERUJE!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalere Juventusa očekuje prvi polufinalni duel Kupa Italije protiv Fiorentine. Ne samo zbog izuzetne fudbalske predstave koja se očekuje, ovaj susret zavređuje veliku medijsku pažnju i po još jednom osnovu.

Naime, Dušan Vlahović, fudbaler koji je pre samo dva meseca dres kluba iz Firence, zamenio crno-belim iz Torina, po prvi put će istrčati na teren stadiona "Artemio Franki" u dresu ekipe koja je, u najmanju ruku, omražena među pristalicama "Ljubičastih".

Navijači Viole već su najavili da će Vlahoviću prirediti pakleni doček, a trener Juventusa, Masimilijano Alegri i pored činjenice da se srpski napadač odlično snašao u crno-belom dresu, ima dilemu kada je sastva ekipe u pitanju:

- Dušan Vlahović će uvek biti zahvalan Firenci, ali ja i dalje nisam odlučio da li da ga pustim da igra. Verujem u inteligenciju i kulturu navijača Fiorentine... Sutra nas očekuje kvalitetna fudbalska utakmica, sportsko veče - istakao je Alegri

Potpuno je jasno da Alegri želi da sačuva Ducija od očekivanih pritisaka sa tribina, a u prilog tome trener "Stare dame" je istakao:

- Normalno je da je uzbuđen, to je momak koji ima samo 22 godine i koji se vraća u sredinu gde je porastao i stasao, sredinu koja mu je dala šansu da se otisne u Juventus - zaključio je Alegri.

Takođe treba istaći da je pred polazak u Firencu, Alegri dao možda i čudnu izjavu kojom je iznenadio sve pristalice crno-belih, ali koja se može i na razne načine tumačiti:

I Ken i Morata igraju bolje uz Vlahovića, ali ne može da igra sa obojicom.

Svakako će predstojeći duel u Firenci biti u fokusu javnosti, a ostaje dase vidi kako će se pod velikim pritiskom snaći srpski reprezentativac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading