PRVI PUT PROTIV SVOJIH: Ultrasi ga čekaju, a on hladan kao špricer!

Autor:

Sport

11.02.2022

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac, nakon samo dva odigrana susreta u dresu novog kluba zaludeo je sve u Torinu.

PRVI PUT PROTIV SVOJIH: Ultrasi ga čekaju, a on hladan kao špricer!

Foto: Tanjug/AP

U samom finišu četvrtfinala Kupa Italije, Dušan Vlahović je zatresao mrežu Sasuola i odveo torinsku "Staru damu" u polufinale ovog takmičenja. Traba napomenuti da je ovo tek drugi meč srpskog internacionalca u crno-belom dresu Juventusa, a navijači su već sada dobili novog idola.

Međutim, ovim pogotkom Vlahović je sam sebi napravio "probleme". U borbi za veliko finale, ekipa Juventusa će izaći na megdan ekipi Fiorentine, a u već sada je jasno da ga na "Artemio Frankiju" očekuje paklen doček.

Prvi meč polufinala italijanskog kupa na programu je 3. marta, a novinare je interesovalo šta od tog susreta očekuje nova vedeta torinske "Stare dame". Primetno je bilo da je Vlahović u potpunosti zadržao pribranost i da ga niti u jednom momentu nisu preovladale emocije zbog skorašnjeg susreta "protiv svojih" iz Firence:

- Ja mislim samo na meč i da pobedim u njemu, ništa drugo mene ne zanima. To će za mene biti utakmica kao i svaka druga, dolazimo da igramo fudbal i to nije nikakav problem za mene - poručio je Vlahović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading