Sara Jo je STRIPTIZETA bez talenta: Maja Nikolić BRUTALNO oplela po favoritu za odlazak na Evroviziju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.03.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima glasić kao da ostaje bez daha, njene glasovne mogućnosti su baš blede. Na skali od jedan do pet peva za tri plus

Sara Jo je STRIPTIZETA bez talenta: Maja Nikolić BRUTALNO oplela po favoritu za odlazak na Evroviziju! (VIDEO)

Foto: Youtube/printscreen

Poznata pevačica Maja Nikolić uporedila je Saru Jo s rijaliti-učesnicom Miljanom Kulić, pa dodala kako će njena mlada koleginica morati da "odradi" skupocene kostime, koje je nosila na takmičenju Pesma za Evroviziju. Naime, Nikolićeva još od decembra trvdi da je izbor za predstavnika Srbije na Evrosongu namešten, te da se unapred zna da će pobednica biti pevačica Sara Jo. Sada je na RTS pomno pratila prenos druge polufinalne večeri, između ostalog, jer joj se i brat Marko Nikolić takmičio, ali se nije plasirao u veliko finale. Zatim se uključila u javnu raspravu na društvenim mrežama u kojoj se diskutovalo o nastupu Sare Jo, pa oplela po njenom nastupu, kostimima, vokalnim sposobnostima i budućem plasmanu.

- Ma, bezveze. Lukas je zakon, bre. Lepo sam ja rekla da je namešteno i da će Sara Jo da nas predstavlja! Bićemo opet 28. ili 38, videćete! Svima sam tačno prognozirala - napisala je Maja u komentaru koji je ostavila na jednom od profila na Instagramu koji je objavio fotku Sare Jo s nastupa.

Među korisnicima društvenih mreža bilo je i onih kojima se svideo nastup mlade zvezde, međutim, Nikolićeva je i za njih imala poučnu lekciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

- Pretalentovana devojka, čist talenat i ponos Srbije. Svetska, a naša - jedan je od pozitivnih komentara na Sarin račun.

- Za šta pretalentovana?! Za striptiz? Pa da li znaš da ima glasić kao da ostaje bez daha, na glasu se godinama radi. Uzimaš časove pevanja, školuješ se. Zaista, njene glasovne mogućnosti su baš blede. Eto, pitajte stručna lica, pa proverite da li sam u pravu! Na skali od jedan do pet peva za tri plus. E, dušo, glas je ozbiljan instrument - poručila je Maja da njena koleginica više podseća na striptizetu nego na pevačicu, što je podstaklo još neke pratioce da komentarišu.

- Kao u striptiz-klubu - napisao je još jedan od pratilaca, na šta je Nikolićeva tek razvezala jezik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

- Pa autobiografska pesma. Treba platiti nastup, kostime i put za Evroviziju, mora da se odradi to - napisala je Maja, pa mladu koleginicu uporedila s rijaliti-zvezdom:

- Vidi, kad platiš, bolje da su Miljanu Kulić poslali, bar da se pošteno smejemo. Daću Miljani ideju da se sledeće godine prijavi, ali da plati, pa ćete videti kako Miljana može da nas predstavlja na Evroviziji! Bar ima energiju za razliku od nekih.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Sarom, ali do objavljivanja ove vesti njen PR tim nije odgovarao na naše pozive i poruke.

 

 

Iako su mnogi bili šokirani Sarinim stajlingom i koreografijom, muškarcima se uglavnom dopala promena imidža devojke iz kraja. Ona se tokom drugog polufinala sve vreme uključivala u lajv na Instagramu i dodirivala grudi, koje su bile u prvom planu, čime je dodatno raspirivala maštu dok je iščekivala rezultate glasanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading