TEA TAIROVIĆ bez DONJEG VEŠA, sve se vidi: Žestok prizor GOLOTINJE izazvao MASOVNE reakcije, da li je ovo moguće? (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.03.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tea Tairović oduvek je znala da zaintrigira svojim atraktivnim izgledom, ali i pokretima, pa je tako bilo i ovoga puta. korisnici društvenih mrežama zanemeli su od prizora pevačice.

TEA TAIROVIĆ bez DONJEG VEŠA, sve se vidi:  Žestok prizor GOLOTINJE izazvao MASOVNE reakcije, da li je ovo moguće? (VIDEO)

Foto: printscreen

Naime, Tea se pojavila u šljokičavoj providnoj haljini, kosu vezala u rep i nanela crveni ruž, navikli smo na njene provokacije ali sad je otišla korak dalje. Ono u šta su svi gledali jeste deo tela gde treba da budu gaćice, pa su mnogi posumnjali da ih pevačica ne nosi.

Ona se ipak u jednom trenutku okrenula i pokazala zadnjicu u tangama, a komentari su počeli da se nižu.

- "Želim njeno telo", "Budi majka moje dece", "Perverzija", "Ma, ti si za Holivud" - samo su neki od komentara oduševljenih fanova pevačice, a i korisnika interneta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mile

06.03.2022 04:40

Ma ajde bre, to nije ništa. Danas na internetu ima na hiljade žena koje bez srama raširenih nogu pokazuju sve. A ovo je insuficijentna osoba. Vidi se odmah, ali inače ništa