Beovizija 2022 samo što nije počela, a POBEDNIK je samo jedan: Kladionice otvorene, a ovo su LJUTI RIVALI koji će se boriti za PRVO MESTO! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2022

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beovizija 2022. godine samo što nije počela, a surovi tviteraši imaju svoje mišljenje, da li se slažete sa njima?

Beovizija 2022 samo što nije počela, a POBEDNIK je samo jedan: Kladionice otvorene, a ovo su LJUTI RIVALI koji će se boriti za PRVO MESTO! (FOTO)

Foto: printscreen/RTS

Večeras je noć finala, a Srbija će izabrati svog predstavnika na Evroviziji u Italiji! Svi su toliko uzbuđeni, napetost raste iz minuta u minut, a mi smo odlučili da vidimo šta na temu #Beovizije pričaju surovi i iskreni tviteraši. 

Pod heštagom PSE22 mogu se pronaći raznorazni statusi, komentari, prognoze, ali i prozivke na račun izabranih finalista. Među njima su Sara Jovanović (Sara Jo), Aca Lukas, Angelina, Zorja, ali i neodoljiva Konstrakta

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Beovizija 2022

 

Mnogi su mišljenja da će baš Konstanta odneti pobedu i priliku da nas predstavlja na Evroviziji, dok ima i onih koji žele da to bude baš Sara Jo.

Tijana Dapčević, Orkestar Ace Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna, Gift, Gramofondžije, Sara Jo, Naiva i Čegi i Braća bluz, Biber, Zorju, Lift, Acu Lukasa, Konstraktu, Ivonu, Angelinu, Mariju Mikić kao i Anu Stanić če se veleras naći na bini, gde će izvesti svoj nastup, a onda će publika i žiri doneti konačnu odluku. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading