Lukas je POLUDEO! Đorđe David opleo ŽESTOKO o folkeru: MLAĐI TREBA DA IDU, NE ON! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.03.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David šokirao je stavom o učešću Ace Lukasa na Beoviziji.

Lukas je POLUDEO! Đorđe David opleo ŽESTOKO o folkeru: MLAĐI TREBA DA IDU, NE ON! (VIDEO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Pevač Đorđe David otvorio je drugo polufinale Beovizije i to prošlogodišnjom pobedničkom pesmom na Evroviziji. On je otkrio da li je imao tremu pred ovaj nastup, koliko dugo mu je bilo potrebno sa se pripremi za sve ovo, ali i šta misli o izvođačima i odluci Ace Lukasa da se prijavi za ovo takmičenje.

 
- Više treme pred ovakav nastup jer je tekst bio jako zahtevan i problem je upamtiti sve ovo. Kad sam ga dobio ja sam mislio da je to nemoguća misija ali s obzirom da sam navikao da dril i da ljude sa kojima radim na to navikam ušao sam u dril i sve je bilo jako lako završeno - rekao je David i dodao:
Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Đorđe David o Beoviziji i Aci Lukasu

 

- 15 dana, 24 sata sam slušao ovo kao da sam retardiran, znači potpuno sam odlepio ali zadovoljstvo posle ovakvog nastupa je ogromno.

Priznao je da je oduševljen nastupom Sare Jo, a onda se dotakao učešća Ace Lukasa. 

 
- Lukas je van konkurencije zato što je Lukas preogromna zvezda na Balkanu. Pravila ne postoje, imaš Mariju Šerifović koja je pobedila sa jednom energičnom pesmom sa kojom je ona kao pevač ujedala ljude i imaš npr. ove Italijane koji su čist rokenrol. Nema uopšte pravila šta je to što bi bila prava pesma za Evroviziju. Lukas bi možda veliku pompu podigao tamo jer je jedna od najvećih balkanskih zvezda i neko ko je ogrmna srpska zvezda. Ja da sam nekih slučajem poludeo i prijavio se u ovim godima uvek bih bio za to da treba da odu neki mladi ljudi - rekao je pevač i dodao da misli da je Lukas poludeo što se prijavio.
 
BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

05.03.2022 10:33

Najbolji treba da ide.

Odgovori 28 3
Ana

05.03.2022 14:02

Da ali ne Lukas, Brena, Neda i ostale zardjale babe i dede.

Odgovori 16 25