HAPŠENJE GLUMCA koje je ZAPANJILO JAVNOST! Vređali ga, pa ih je brutalno PRETUKAO: Svi detalji privođenja Gorana Sultanovića!

Autor:

Zabava

05.03.2022

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Sultanović je svojevremeno bio uhapšen jer je pretukao momke koji su ga vređali!

HAPŠENJE GLUMCA koje je ZAPANJILO JAVNOST! Vređali ga, pa ih je brutalno PRETUKAO: Svi detalji privođenja Gorana Sultanovića!

Foto: youtube.com/Just Grow It

Glumac Goran Sultanović ispričao je prošle godine u jednoj emisji kako mu i dan danas nedostaje njegov prijatelj Gaga Nikolić i kako do danas nije uspeo da preboli to što ga više nema, pa je otkrio detalje svog hapšenja o kome javnost nije imala prilike da čuje, a ostala je zatečena saznanjem da je poznati glumac privođen.

- Mnogo mi nedostaje Gaga. Nikada nisam imao hrabrosti da pričam o tom našem drugarstvu. Nemam dovoljno hrabrosti, počnem da plačem. Do danas ga nisam preboleo. Gaga je snimio milion filmova, kad vrtim kanale pa vidim njegov film ja onda preskačem. Ne mogu to da gledam. Nemam dovoljno muškosti u sebi da pogledam “Poslednji krug u Monci” gde smo zajedno igrali - ispričao je glumac:

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dragan Nikolić

 

 - Gaga je prvo imao diskus herniju, pa jastuk nosio u kafanu i onda smo mi kao ajde bre nije ti ništa. E kad smo saznali za to ja sam mu poslao sms - ako ti nešto treba zovi me u bilo koje doba dana i noći. I više nikada ga nisam video posle toga. Nisam imao hrabrosti da odem u bolnicu. Milenu sam sretao pošto smo tu u kraju. Čak sam jednom i zalutao ovde na klinici pošto su me proveli nekim pasarelama… I sad ja hoću da izađem, i šetam a neki čuvar ustane i kaže:

- Gorane jeste li pošli kod Dragana?

- Ne, ne…

Republika

Foto: youtube.com/Just Grow It

Goran Sultanović

 

Nikad ga nisam video od momenta kad je prvi put otišao u bolnicu", ispričao je on emisiji "TV lica kao san normalan svet".

A kako se desilo da bude uhapšen...

- Ja sa dva drugara pobegnemo sa nekog časa u bioskop “Zvezda” da gledamo film “Jedan dan života”. Prazan bioskop, nas troje i još tri neka magarca dva reda iza nas. I sad ovog na filmu oće da streljaju, ja zaplačem, a ovaj jedan kaže – vidi ova cava plače.
Završi se film i onda ih sve pobacam po sali. Toliko sam ih jurio i mlatio da su razvodnici zvali muriju i to je jedini put kada sam bio uhapšen-
 ispričao je on, a prenosi Mondo.

 Napominje da ga je kasnije Akademija dovela u red jer bi, kako kaže, u suprotnom ili bio policajac ili jedan od polukrimosa, ali svakako "ne bi doživeo ove godine."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading