Ivana Peters završila na OPERACIONOM stolu! Pevačica otkrila detalje zdravstvenog stanja, kao i kakav način života sada vodi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.03.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Peters o zdravstvenim problemima i operaciji, dotakla se Beovizije i Lukasa.

Ivana Peters završila na OPERACIONOM stolu! Pevačica otkrila detalje zdravstvenog stanja, kao i kakav način života sada vodi! (VIDEO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Sinoć je na drugoj polufinalnoj večeri Beovizije pevačica Ivana Peters bila gost, a kako ovo nije prvi put da je deo ovog takmičenja, ona je govorila o svojim favoritima, ali i navodima da je takmičenje namešteno.

 - Puno mojih poznanika se bori i ja ne mogu da se odlučim za jednog, ne mogu da budem objektivna. Ne bih htela da se izjašnjavam - rekla je pevačica i dodala da je nastupom Sare Jo oduševljena.
 
- Sara Jo ima stvarno fenomenalan nastup, izgleda svetski i stvarno se trudi i angažuje oko svega. Ona je mlada nada koja stvarno može da donese puno.
Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Ivana Peters o Beoviziji

 

Kako je Aca Lukas rekao da su neke stvari, pa i samo tamičenje namešteni, Ivana se ne slaže sa folkerom.
 
- Evo ja mogu da tvrdim pošto sam bila žiri više puta i za veliku Beoviziju. Nikad nisam znala da ću biti do dva dana pred snimanje i niko mi nikad ništa nije rekao. Ja mogu da tvrdim za sebe da niko nije uticao na mene, tako da sam ja uvek glasala, pritom ide i 50 posto publike. Ja ne verujem u to, ako on veruje njegova stvar.  

Mnogi su primetili i da je Ivana smršala, a ona otkriva da je morala iz zdravstvenih razloga.

 
- Smršala sam 7 kilograma, imala sam jedan operativni zahvat i u mesec dana sam smršala. Jednostavno imala sam neki problem koji je vodio ka tome da moram da promenim način ishrane i to se desilo samo.  

 
BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading