UZNEMIRUJUĆI SNIMCI: Ukrajinski nacisti kažnjavaju sopstveni narod, bičuju gole i vezane ljude, među kojima ŽENE i DECU! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.03.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stotine civila kažnjeno je iz različitih "razloga" u Ukrajini, od strane paravojnih grupa i Nacionalne garde.

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI: Ukrajinski nacisti kažnjavaju sopstveni narod, bičuju gole i vezane ljude, među kojima ŽENE i DECU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Osvanuli su snimci mučenja, ponižavanja odraslih, pa čak i dece i devojčica.

- Ne postoji jasan motiv za ove nezakonite zloupotrebe. Označeni su kao pljačkaši. Ovo uključuje muškarce koji ne žele da se bore, koji su osumnjičeni za ruske simpatije, pljačkaše ili ljude koji traže hranu.

Ne znaju se pravi razlozi, niti koliko dugo su kažnjavani. To je jasno protiv bilo kakvih konvencija o ljudskim pravima. Nema opravdanja.

Videe je teško gledati. Neki ljudi su označeni kao saboteri bez dokaza. Na ukrajinskoj "obali" ima mnogo histerije i paranoje.

Nasilje i zlostavljanja su uobičajeni, tvrdi se na snimku. U poniženjima i mučenjima učestvuju i ukrajinski civili.

Neko je napravio videe, upoređujući jedno od ovih premlaćivanja u Ukrajini sa onim što ISIS radi... Ovo je protiv svakog ljudskog dostojanstva i nema opravdanja.

U Ukrajini, zlostavljanja i mučenja nad civilima su rasprostranjeni širom oblasti pod kontrolom vlade. Paravojna, Nacionalna garda, civili. Svi učesnici zločina protiv ljudskih prava. Muškarci, žene, pa čak i deca su kažnjeni - navodi se u opisima snimaka koji su objavljeni na društvenoj mreži Tviter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (5)

Loading
Očajno pero

20.03.2022 16:53

Strašno i odvratno!!! Ovu li stoku nacističku EU i Amerika podržava? Kuda ide ovaj svet?Apsolutna istina Amerika = 4 Rajh. Do sada sam se preispitivao da li grešim kada mislim da nam nije mesto u EU!? Posle ovoga ne da sam učvrstio svoj stav, već sam odlučio bude li glasanje za ulazak EU da ponesem ove fotografije na protest i povedem istomišljenike u protest protiv ulaskah u EU. Nadam se i verujem da će moj narod kao i do sada odabrati PRAVU stranu. Stranu pravednih. Stranu pravoslavnih i humanih sa empatijom za čoveka.

Odgovori 53 4
Tina

20.03.2022 21:03

@Očajno pero - Ovo bi trebalo biti opravdanje za rusku agresiju, za uništavanje jedne suverene države i bezočno ubijanje civila? ODURNO!

Odgovori 3 28
Rasa

20.03.2022 17:49

Strasno. Gde je sada UN i krsnje ljudskih prava u Ukrajini od strane NG?

Odgovori 44 7
Goran Bojanović

20.03.2022 20:21

Europske vrednosti. Valjda će ove divljake stići zaslužena kazna.

Odgovori 25 3