BEZ VLAHOVIĆA NEMA REZULTATA: U Torinu mu BESKRAJNO veruju!

Autor:

Sport

15.03.2022

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alegri je dao izjavu.

BEZ VLAHOVIĆA NEMA REZULTATA: U Torinu mu BESKRAJNO veruju!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Trener Juventusa, Masimilijano Alegri, dao je izjavu pred utakmicu sa Viljarealom u okviru Lige šampiona. U prvoj utakmici, koja je završena rezultatom 1:1, a strelac za "Staru damu" je bio Dušan Vlahović.

- Imam jasnu viziju i ideju kako ćemo igrati. Vlahović će sigurno igrati u špicu. Morata prolazi kroz dobar period, ali ne želim da otkrivamo njegove kvalitete sada. Nije bio loš u prvih 6 meseci, samo je igrao na poziciji koja nije bila njegova. Bolje mu ide sa centarforom pored sebe. Neophodno je i da postiže golove, kao Dušan - rekao je Alegri.

Zatim je nastavio.

- Ne znam da li ova ekipa ima kvalitet da uđe u finale, ali moramo da imamo ambiciju da stignemo tamo. Uvek moramo da imamo najviši cilj. Sutra je finale koje igramo kod kuće. U dobrom smo momentu u trenucima kada se lomi sezona. Ovo je prilika da vidimo da li smo dovoljno dobri i srećni ida stignemo do cilja - dodao je.

Komentarisao je i Viljareal.

- Ne brinem o sutra, potrebno je da imamo veliko poštovanje prema protivniku jer umišljenost ne vodi nikuda. Utakmica sa Viljarealom nije najdelikatniji izazov sezone, u ovom trenutku sve utakmice su jednako važne. Ipak, pobeda je iz perspektive ovog takmičenja važna jer ukoliko je ne ostvarimo nećemo ići dalje - zaključio je italijanski stručnjak.

Utakmica će biti odigrana u Torinu, sutra, 16. marta, u 21:00 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading