NISAM ZABRINUT ZBOG NOVAKOVE IGRE: Federerova uzdanica stala u odbranu najboljeg tenisera sveta!

Autor:

Sport

15.04.2022

05:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta neočekivano je zaustavljen u drugom kolu Masters turnira u Monte Karlu.

NISAM ZABRINUT ZBOG NOVAKOVE IGRE: Federerova uzdanica stala u odbranu najboljeg tenisera sveta!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Bolji od Novaka Đokovića nakon tri odigrana seta bio je Španac Aleksandar Davidovič Fokina i svakako je navedeni poraz iznenadio ne samo Novakove navijače, već i sve ljubitelje tenisa u svetu.

Nakon ovog poraza već se krenulo sa spekulacijama da li se bliži kraj ere Novaka Đokovića, ali jedan od vodećih svfetskih teniskih stručnjaka tako ne misli.

Naime, Pol Anakon, nekadašnji trener Pita Samprasa i Rodžera Federera, stao je na stranu srpskog tenisera i objasnio u čemu je stvar:

- Nisam zabrinut zbog Novakove igre. Potrebno mu je samo da stekne rutinu igranja mečeva. Mislim da to uopšte nije velika stvar. Naravno da Novak ne želi da izgubi, ono što želi i planira jesre da igra svoj najbolji tenis kada bude bio na Rolan Garosu - istakao je Anakon.

Već na narednom Serbian openu, Novak Đoković će imati prilike da započne sa podizanjem forme i da bude na očekivanom nivou kada to bude i najpotrebnije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading