Dejan Milićević OKOVAN ZLATOM, na sebi nosi 10. 000 evra: Fotograf se pojavio u RAZLIČITIM PATIKAMA, svi su se okretali za njim! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.06.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Milićević oduvek je vodio računa o odevanju, a poslednje izdanje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Dejan Milićević OKOVAN ZLATOM, na sebi nosi 10. 000 evra: Fotograf se pojavio u RAZLIČITIM PATIKAMA, svi su se okretali za njim! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Dejan Milićević

Dejan Milićević pojavio se na rođendanu starlete Ane Korać, a svi prisutni gledali su u njegovu odevnu kombinaciju.

Naime, fotograf je došao u elegantnom belo-krem prsluku i širokim pantalonama, a mi smo uhvatili svaki kadar, što možete pogledati u snimku iznad.

Dejan je na glavi imao šareni šešir, na kom su dominirale bela, nijanse zelene i roze boja, a kao višnjica na torti su Dejanove patike - jedna je crvene boje, a druga zelene. Svima je privukao detalj Dejanovog nakita, skupoceni zlatni sajt, kajla (lanac) i narukvica od suvog zlata. 

Foto: ATA Images

Patike Dejana Milićevića

 

Inače, poseban akcenat bačen je na Dejanovu kilažu. Iako je fotograf ranije imao dosta problema sa viškom kilograma, podvrgao se operaciji smanjenja želuca i tako je za nekoliko nedelja skinuo čak preko 20 kilograma, što se vidi iz priloženog.

Foto: Republika/O.Bogdanović

Dejan Milićević na rođendanu Ane Korać

 

No, vratimo se na stajling. Nije čudo da Milićević voli da kritikuje druge da moraju lepo da se oblače, pogotovo na javnim događajima, pa je tako Dejan svojevremeno u rijalitiju "Parovi" oštro iskritikovao Zmaja od Šipova.

On je nekadašnjem rijaliti učesniku u emisiji "Parovi - ubacivanje" rekao da nije primereno da u šortsu dolazi na televizijsku emisiju.

Foto: ATA Images

Dejan Milićević stajling

Osim što je pretežno modni fotograf, Dejan Milićević režirao je video-spotove brojnih domaćih, ali i balkanskih izvođaća. 

Prva pevačica koja je sarađivala sa njim, a sa kojom je napravio revoluciju, bila je Ana Bekuta.

Foto: ATA Images

Ani Bekuti je Dejan Milićević radio neke spotove

 

- Sada je svakako sve drugačije, postoje neki drugi programi, ali suština je ista. Sa ljubavlju mora to da se radi, ali ne možemo mi pevači kao laici da se mnogo uključujemo u to. Jedan Dejan Milićević, sa kojim sam napravila revoluciju, odlično se snalazi i danas u svom poslu - rekla je pevačica jednom prilikom za Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading