ZAVIRITE NA PRIVATNU PROSLAVU ANE KORAĆ: Evo šta se dešava na rođendanu, Zorica Marković sve OBJAVILA, snimak koji je OTKRIO SVE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.06.2022

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković objavila snimak a proslave rođendana Ane Korać!

ZAVIRITE NA PRIVATNU PROSLAVU ANE KORAĆ: Evo šta se dešava na rođendanu,  Zorica Marković sve OBJAVILA, snimak koji je OTKRIO SVE! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Najpoznatija starleta Ana Korać večeras proslavlja svoj 28. rođendan u jednom prestižnom hotelu, na rođendan su pozvani samo najbliži prijatelji, kao i misteriozni dečko koga i dalje ne želi da otkriva javnosti, po njenim tvrdnjama on ne želi da se eksponira u javnosti.

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Marković

 

Jedna od gošći je takođe i Zorica Marković koja je na Tik Toku objavila snimak sa rođendana Koraćeve, dok je radni pevač Šako Polumenta, koji je do maksimuma podgrejao atmosferu.

 Ana je priznala za Republiku da ga njegove afere ne zanimaju, ali da ga obožava kao i njegove balade, kao i da je želela da joj baš on uveliča proslavu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading