Jelena Karleuša nikad DEBLJA, sve KIPI na njoj: Ogroman stomak ISPAO, a ona LAŽIRA SLIKE na Instagramu, JAVNOST na nastupu ostala ZAPANJENA njenim IZGLEDOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.05.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša zgrozila javnost izgledom na nastupu!

Jelena Karleuša nikad DEBLJA, sve KIPI na njoj: Ogroman stomak ISPAO, a ona LAŽIRA SLIKE na Instagramu, JAVNOST na nastupu ostala ZAPANJENA njenim IZGLEDOM! (VIDEO)

Foto: Republika

Jelena Karleuša zgrozila je javnost svojim fotošopom ponovo.

Naime ona se našla se na meti kritika pojedinih posetilaca koncerta u Mostaru, koji su nakon njenog nastupa pohrlili na društvene mreže da otkriju "kako izgleda uživo". Jelena koja je pred punim klubom nastupala u brusu i helankama, objavila je pre nastupa slike na Instagramu, a kad su ljudi došli da je vide zapanjili su se debljinom i nerealnom slikom.

. Sada su njeni pratioci poredili "pre i posle" i šokirano komentarisali "da uopšte ne izgleda kao na društvenim mrežama". Nema ni "R" od ravnog stomaka, a butine su joj ogromne, kao i zadnjica koja se obložena viškom kilograma i salom tresla.

 

 

Fanovi su šerovali klipove s nastupa kao dokaz "da stomak i nije toliko ravan" kao i da je "Jelena sigurno sređivala slike na Instagramu".

 

 

Jedan pratilac je napisao da je to "nemoguće, jer svi znamo da Instagram prikazuje realnost" i da je u pitanju greška.

 

 

Pogledajte slike pre nastupa i snimke u toku nastupa, pa procenite čemu se radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading