Nezvanično saznajemo: Nakon skandaloznih pretnji upućenih Urošu Trifunoviću, reagovao i Košarkaški klub Partizan!

Autor:

Sport

06.06.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras ćemo saznati ko je košarkaški vladar eks-Ju prostora.

Nezvanično saznajemo: Nakon skandaloznih pretnji upućenih Urošu Trifunoviću, reagovao i Košarkaški klub Partizan!

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras će u majstorici odlučiti ko će biti osvajač prstena regionalne ABA lige za sezonu 2021/22.

U prethodna dva susreta obe ekipe su odbranile domaći parket, a prednost da odlučujući meč odigra pred svojom publikom, imaće puleni trenera Dejana Radonjića.

Međutim, mora se istaći da je u prethodna četiri duela viđeno mnogo ružnih, da ne kažemo i skandaloznih scena kada su navijači u pitanju, ali nešto što se dogodilo nakon četvrtog susreta u seriji, svakako prevazilazi sve norme "dobrog ukusa".

Naime, tokom susreta, kada je pitanje pobednika tog meča već uveliko bilo rešeno, Uroš Trifunović je nakon preciznog šuta za tri poena, ne baš sportski gestikulirao ka klupi Crvene zvezde što je izazvalo reakciju prevashodno trenera crveno-belih Dejana Radonjića. Epilog svega je bilo isključenje Uroša Trifunovića, ali kompletan događan je imao i svoje, žargonski rečeno, "treće poluvreme".

Pojedinci, za koje se svakako ne može reći da spadaju u red navijača i ljubitelja sporta i košarke, uputili su putem društvenih mreža jezive pretnje mladom košarkašu Partizana o čemu smo već izvestili javnost

Foto: tvitter.com/printscreen

 

Foto: tvitter.com/printscreen

Pretnje upućene na račun Uroša Trifunovića

 

Prema poslednjim informacijama koje portal Republika.rs nezvanično saznaje, Košarkaški klub Partizan je podneo krivične prijave protiv lica koja su pretila kako Urošu Trifunoviću, tako i ostalim košarkašima crno-belih.

Nadamo se da se ovakve scene više nikada neće ponavljati, a tim povodom danas se svojim pristalicama putem apela obratio i Košarkaški klub Crvena zvezda koji poziva svoje navijače na fer i korektno navijanje tokom večerašnje odlučujuće utakmice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading