Pogrešno je shvaćen: Malkolm Dilejni prvo objavio fotografiju sa aktuelnim igračima Partizana, pa odjavio crno-bele!

Autor:

Sport

25.06.2022

05:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gde ima dima, ima i vatre", stara je poslovica, ali je u slučaju američkog košarkaša očigledno pogrešno shvaćena.

Pogrešno je shvaćen: Malkolm Dilejni prvo objavio fotografiju sa aktuelnim igračima Partizana, pa odjavio crno-bele!

Foto: Tanjug/AP

Godinama u nazad tridesettrogodišnji Malkom Dilejni ne krije svoje oduševljenje podrškom koju navijači beogradskih Večitih rivala pružaju svojim košaraškim ljubimcima. I ranije se činilo da se nekadašnji košarkaš minhenskog Bajerna, Lokomotive Kubanj, Barselone i drugih klubova sam nameće prvo Crvenoj zvezdi, pa sada i Partizanu.

Ovajve priče podgrejane su objavom ovog košarkaša na društvenim mrežama na kojoj je postavio fotografiju na kojoj se nalazi sa aktuelnim košarkašima crno-belih Kevinom Panterom i Zekom Ledejem sa kojima je nastupao u dresu milanske Olimpije, ali je ubrzo stigao i demanti.

 

 

Naime, Malkom Dilejni je ubrzo nakon sve učestalijih priča o oblačenju dresa beogradskog Partizana na društvenoj mreži napisao:

- Ne započinjite glasine. Sve je šala i zabava sa fotografijama i video snimcima, ali u Evropu neću doći ovog leta. Tako da, nemojte da me zatrpavate i hvala unapred.

Da li je ovime i definitivno okončana priča o preseljenju Amerikanca u srpsku prestonicu, ostajemo da vidimo. Treba samo napomenuti da je Malkom Dilejni leta 2020. godine potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom Armanija iz Milana i krajem ovog meseca postaje slobodni agent na tržištu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading