Ratna zona Pionir: Američki novinar nije mogao da poveruje u ono što vidi - Večiti derbi uporedio sa finalom NBA lige!

Autor:

Sport

07.06.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalna serija ovogodišnje regionalne ABA lige je okončana.

Ratna zona Pionir: Američki novinar nije mogao da poveruje u ono što vidi - Večiti derbi uporedio sa finalom NBA lige!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde stigli su do svog šestog trofeja u poslednjih osam godina, a sve mečeve serije ispratili su incidenti navijača i crveno i crno-belih.

Posebno su se u negativnom smislu istakli susreti "broj tri" i "broj pet" kada se i ne zna šta je sve sa tribina doletelo na parket, kad su sudije napuštale sportsko borilište i kada je u oba meča publika morala da napusti tribine beogradskog hrama košarke.

Sve navedeno, nije promaklo ni novinarima u svetu, a interesantno je napomenuti da se i američki košarkaški trener i novinar Fren Frašila bavio dešavanjima u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić". On je na svom Tviter profilu napisao:

- Prijatelj mi je poslao sliku sa pete utakmice između Partizana i Crvene zvezde. To je jedna izuzetno neprijateljska serija. Poluvreme je i sudije su odbile da se vrate na teren. Zbog ovoga utakmice kao što su Djuk – Karolina i Voriorsi – Seltiksi izgledaju kao odmor u vrtiću.

 

 

Da podsetimo, tokom odlučujućeg susreta početak trećeg perioda igre, kasnio je zbog pražnjena dela tribine u blizini tunela kroz koji sudije ulaze i izlaze na parket, a zatim je početkom ovog dela susreta meč ponovo prekinut jer su navijači, nezadovoljni pojedinim sudijskim odlukama, zasulu parket raznoraznim predmetima.

Usledio je zahtev da se kompletna dvorana isprazni, što u prvi mah navijači Crvene zvezde nisu želeli da učine, ali su se ipak povinovali odluci kada je priprećeno da će susret biti prekinuti trofej za "zelenim stolom" dodeljen ekipi Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading