Nezvanično: Dogovor je sklopljen - Ostin Holins još godinu dana na Malom Kalemegdanu?

Autor:

Sport

24.06.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako netzavnično saznaje portal Republika.rs, Zvezdin Amerikanac i naredne sezone će nositi crveno-beli dres.

Nezvanično: Dogovor je sklopljen - Ostin Holins još godinu dana na Malom Kalemegdanu?

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

Tokom nedavno okončane sezone, Ostin Holins je dao veliki doprinos u osvajanju tri trofeja. U vitrine kluba sa Malog Kalamegdana i u narednih 365 dana svoje mesto će zauzimati pehari namenjeni najboljoj ekipi regionalne ABA lige, Košarkaške lige Srbije i Kupa Radivoja Koraća.

Odmah po okončanju plej-ofa nacionalnog šampionata, povela se priča može li Crvena zvezda zadržati u svojim redovima iskusnog tridesetogodišnjeg košarkaša.

Kako nezvanično saznajemo, trener Dejan Radonjić i u predstojećoj sezoni moći će da računa na Ostina Holinsa koji je nezvanično imao i primamljivu ponudu atinskog Panatinaikosa, ali se ipak odlučio da i narednih godinu dana provede u srpskoj prestonici,

Republika

Foto: Starsport

Ostin Holins

 

Prema dostupnim informacijama, ugovor još uvek nije potpisan, ali se očekuje da u što kraćem periodu i ta formalnost bude ulinjena.

Tokom dosadašnje profesionalne karijere Ostin Holins je nastupa oza klubove u Francuskoj, Finskoj i Nemačkoj, a u redove aktuelnog srpskog i regionalnog šampiona stigao je iz ruskog Zenita čije je boje branio od 2019. do 2021. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading