Delije ne moraju da brinu: Dejan Radonjić će ostati na klupi Crvene zvezde, sve će biti jasno po okončanju finalne serije plej-ofa!

Autor:

Sport

18.06.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion regiona i osvajač Kupa Radivoja Koraća za sezonu 2021/22, nalazi se pred osvajanjem triple krune u aktuelnoj sezoni.

Delije ne moraju da brinu: Dejan Radonjić će ostati na klupi Crvene zvezde, sve će biti jasno po okončanju finalne serije plej-ofa!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić i Nebojša Čović

Košarkaši Crvene zvezde deklarisali su ekipu FMP Meridiana u prvom susretu finane serije plej-ofa rezultatom 110:71 i najavili izvesno osvajanje nove šampionske titule, 22. u istoriju kluba sa Malog Kalemegdana.

Ujedno bi to bio i treći trofej u aktuelnoj sezoni koja se po svim parametrima može i mora okarakterisati kao veoma uspešna, ali ipak svi oni kojima su crveno-bele boje na srcu i dalje sa nestrpljenjem iščekuju važnu informaciju, a to je podatak da će najtrofejniji trener u istoriji Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Dejan Radonjić ostati na klupi šampionske ekipe.

Nedavno je prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović najavio da su preliminarni razgovori sa Dejanom Radonjićem obavljeni, a koko prenosi "sportando.basketball", izvesno je da će crnogorski stručnjak ostati na mestu svog najvećeg trenerskog uspeha.

 

 

Kako se navodi, po okončanju finalne serije domaćeg plej-ofa dve strane će sesti za sto i precizirati detalje nastavka saradnje,

Izvesno je da će do nastavka saradnje doći i da će dve strane nastaviti da koračaju dobro utabanim stazama uspeha.

Dejan Radonjić je predvodeći ekipu sa Malog Kalemegdana do sada osvojio pet šampionskih prstenova regionalne ABA lige, isto toliko trofeja je osvojio u nacionalnom Kupu Radivoja Koraća, a na dobrom je putu da stigne i do pete šampionske titule u srpskom nacionalnom šampionatu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading