U Železnik bez Ostina Holinsa: Radonjić zabrinuo Delije pred drugi meč finalne serije!

Autor:

Sport

17.06.2022

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši aktuelnog regionalnog i srpskog šampiona, uspešno su započeli finalnu seriju plej-ofa.

U Železnik bez Ostina Holinsa: Radonjić zabrinuo Delije pred drugi meč finalne serije!

Foto: Starsport

U dvorani "Aleksandar Nikolić", košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu FMP Meridiana rezultatom 110:71 i time stigli na korak od odbrane šampionske titule.

Nakon susreta kojem je prisustvovalo oko 4.000 navijača domaćeg kluba, trener crveno-belih Dejan Radonjić je na konferenciji za medije izjavio:

- Idemo sa 1:0 u sledeći meč. Najbitnije je da napravimo pristup i da ne dozvolimo da nam se desi situacija kao posle prve utakmice protiv Mege. Očekujem da će ekipa odreagovati dovoljno dobro da dođemo do još jedne pobede i završimo sezonu, bez obzira što ćemo igrati bez Ostina Holinsa - istakao je strateg tima koji je na pragu osvajanja triple krune u aktuelnoj košarkaškoj sezoni.

Republika

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda nakon pobede u prvom susretu finalne serije

 

Predstavnici sedme sile su podsetili Dejana Radonjića da je Crvena zvezda na sličan način otvorila i polufinalnu seriju. Tada su u beogradskom hramu košarke deklasirali ekipu Mege rezultatom 114:78, ali je u revanšu usledio šok, pa je serija morala da uđe u majstoricu:

- Mislim da smo danas imali pravi pristup finalu iako smo favoriti, kontrolisali smo meč, ali treba razmišljati o tom drugom meču protiv Mege koji smo izgubili katastrofalnom igrom. Nadam se da se to neće opet desiti - zaključio je Radonjić.

Drugi meč finalne serije na programu je u nedelju 19. juna u dvorani u Železniku. Šampion Srbije postaće ekipa koja prva stigne do dve pobede u seriji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading