Kad ne zna šta će, asistira sam sebi: Nikola Kalinić jednim potezom podigao Pionir na noge! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.06.2022

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Startovala je i finalna serija plej-ofa domaćeg košarkaškog šampionata.

Kad ne zna šta će, asistira sam sebi: Nikola Kalinić jednim potezom podigao Pionir na noge! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i FMP Meridiana bore se za šampionski pehar, a prvi meč finalne serije igra se u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Već prvi susret dveju ekipa obilovao je lepim potezima, a jedan se posebno izdvojio.

Naime, igrao se peti minut prve četvrtine. Crveno-beli su imali tri poena prednosti (10:7), a srpski reprezentativac i najbolji ovosezonski košarkaš šampiona regionalne ABA lige, Nikola Kalinić, načinio je potez kojim je podigao na noge sve prisutne u beogradskom hramu košarke.

Republika

Foto: Starsport

Delije u dvorani "Aleksandar Nikolić" tokom prvog finalnog susreta

 

Kalinić je na dodavanje Nikole Ivanovića napravio fintu šuta, a zatim je krenuo na prodor. Sa linije slobodnih bacanja je bacio loptu na tablu, ona mu se odbila u ruke, a zatim je bez problema poentirao na obruču.

 

 

Potez koji je izazvao erupciju oduševljenja u dvorani "Aleksandar Nikolić", ali i osmeh na licu trenera FMP Meridiana, Nenada Stefanovića.

Crvena zvezda je u prvom susretu finalne serije plej-ofa domaćeg šampionata savladala ekipu FMP Meridiana rezultatom 110:71 i time povela u seriji rezultatom 1:0. Drugi meč na programu je u nedelju 19. juna u dvorani u Železniku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading