Dileme više nema: Potvrda je stigla - Nikola Kalinić će i naredne sezone igrati u Pioniru, ali u dresu Barselone!

Autor:

Sport

29.06.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je potvrđena informacija da je dosadašnji trener srpskog i regionalnog šampiona postigao dogovor sa atinskim klubom, stiže još jedna informacija zbog koje milionska armija crveno-belih neće mirno spavati.

Dileme više nema: Potvrda je stigla - Nikola Kalinić će i naredne sezone igrati u Pioniru, ali u dresu Barselone!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić i Dejan Radonjić

Informacija da je Dejan Radonjić i definitivno postigao dogovor sa atinskim Panatinaikosom, potvrđena je od strane grčkog novinara Hristosa Harpidisa, a vrlo brzo, isti izvor prenosi još jednu vest za koju se navijači Crvene zvezde nisu nadali da će čuti.

Naime, najbolji košarkaš Crvene zvezde u prethodnoj sezoni i srpski reprezentativac Nikola Kalinić postigao je dogovor sa katalonskim klubom i naredne sezone nosiće dres Barselone.

 

 

Tokom dana pojavila se informacija da je Nikola Kalinić iskoristio klauzulu u ugovoru sa klubom sa Malog Kalemegdana i postao slobodan u izboru nove sredine, ali je istovremeno ostavljena mogućnost da nastavi saradnju sa crveno-belima. 

Međutim, samom informacijom da je Dejan Radonjić postao stanovnik grčke prestonice, sve je postalo jasno.

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

 

Tridesetogodišnji košarkaš je ovime okončao svoj drugi boravak na Malom Kalemegdanu, a tokom karijere nastupao je i za subotički Spartak, Novi Sad, Vojvodinu, kragujevački Radnički, Fenerbahče i Valensiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading