PRAĆNULA SE SLOBODA MIĆALOVIĆ: Glumica fotkom iz bazena pomutila um svima, kadar vredan miliona!

Autor:

Zabava

04.07.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović ponovo šokirala sve objavom na Instagramu.

PRAĆNULA SE SLOBODA MIĆALOVIĆ: Glumica fotkom iz bazena pomutila um svima, kadar vredan miliona!

Foto: Instagram pritscreen

Glumica Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših domaćih glumica, čak je i dobila priznanje o kom su mediji brujali. Poznato je da Mićalovićeva nikada karijeru nije gradila na skandalima, ali u prethodnom periodu se nešto definitivno promenilo kada su njene objave na društvenim mrežama u pitanju. 

 

 

Sloboda je to uradila i ovaj put, kada je svima pokazala sliku sa bazena. Glumica je, potpuno mokra od uživanja u vodi tokom ovih vrelih letnjih dana, bila naslonjena na ivicu bazena.

 

 

Iako bi joj mnogi zavideli na uživanju koje je sebi priuštila, činjenica je da je gumica pokazala lice bez trunke šminke oduševila je mnoge. Ona je čist dokaz da se lepota i u godinama može očuvati ukoliko se negujemo svakodnevno, čak i bez plastičnih preparata i operacija.

 

 

Podsetimo, prethodnih nedelja dosta se spekuliše šta se dešava sa Mićalovićevom, budući da je postala sve slobodnija kada su u pitanju njene fotografije na Instagram profilu. Pre samo nekoliko dana Sloboda je objavila niz fotografija u provokativnom kupaćem kostimu, a potom je usledio i selfi iz lifta, koji je muškarcima pomutio razum.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading