BORBA za život Marije Bulat se nastavlja: Marko se ne odvaja od supruge, terapije će doživotno primati, a evo kako se sada oseća! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.07.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija i Marko Bulat nastavljuju tešku borbu protiv njene bolesti.

BORBA za život Marije Bulat se nastavlja: Marko se ne odvaja od supruge, terapije će doživotno primati, a evo kako se sada oseća! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevač Marko Bulat nedavno se pojavio nakon duže pauze na jednom festivalu u Beogradu, a tom prilikom njegova voljena supruga Marija Bulat bila mu je podrška kao i uvek. Marko je ređao sve svoje hitove, dok je Marija sve pratila sa strane. 

 

 

Podsetimo, Marija i Marko oduvek su važili za skladan bračni par, a još više ih je povezala njena bolest, protiv koje je zajedničkim snagama bore. Naime, ona se već neko vreme bori sa teškom dijagnozom hronične anemije i povremeno u bolnici prima terapiju. Marko i Marija su u braku sedam godina, imaju ćerku i sina, ona ima i ćerku iz prvog braka, a porodičnu sreću kvari im samo strahovanje za njen život i zdravlje.

 

 

- Terapije ću morati doživotno da primam, ali ne bih o tome. Ne daj Bože nikome. Imam troje dece, imam njega i moram da se borim, da budem jaka -priznala je Marija, a Marko čini sve da se ona oseti voljenom i da je ohrabri.

 

 

- Bulatu je jako teško otkako je prvo izgubio brata, a potom i majku za koju je bio izuzetno vezan i koju je smatrao stubom porodice i svojim vodičem kroz život. Sve se to izdešavalo pre nego što će se Marija razboleti. To je bio poslednji i najteži udarac. Satima je sedeo pored njene bolničke postelje, držao je za ruku dok je primala terapije, brinuo se o deci, a uveče išao u kafanu da peva kako bi im obezbedio normalan život. Marko je jako pobožan, svakog dana se moli Bogu za njeno zdravlje i siguran je da će mu Bog uslištiti molitve i da će ona ozdraviti - rekao je izvor za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nadezda

04.07.2022 12:59

Evo Suze mi krenule Jos da ih svako malo ne hapse zbog narkotika pa da ovaj tekst ima poentu