BIVŠA ŽENA ISPALILA 9 METAKA NA ANĐELU VEŠTICU, MOMAK RANJEN: Izvukla je živu glavu, a onda je UDARIO ŠLEPER, jeziva priča SRPSKE STARLETE

Autor:

Zabava

03.07.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Anđela Veštica ispričala je kako je mogla da izgubi život!

BIVŠA ŽENA ISPALILA 9 METAKA NA ANĐELU VEŠTICU, MOMAK RANJEN: Izvukla je živu glavu, a onda je UDARIO ŠLEPER, jeziva priča SRPSKE STARLETE

Foto: ATA Images

Anđela Veštica

Jedna od najpoznatijih starleti na Balkanu i ,,Onlyfans" diva Anđela Mitkovska, poznatija kao Anđela Veštica pre nekoliko godina ispričala je za scenu iz akcionog filma, koja joj se odigrala baš pred njenim očima. Naime, na starletu i njenog tadašnjeg dečka je pucala njegova bivša žena.  

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Veštica Zadruga

 

Kako je Veštica ispričala za medije, bivša supruga njenog tadašnjeg dečka je ispalila čak devet metaka u nju, koji su je na sreću promašili, dok je njega upucala sa samo četiri metka. Srećom, on je bio lakše povređen, pa su doktori uspeli da mu spasu život.

- Pokušala je da nam namesti drogu, ali ju je, na sreću, Admir video i izbacio iz salona. Dok ju je izbacivao napolje, izvadila je pištolj i počela da puca na njega. Bila sam na spratu i, kad sam čula pucnjavu, pokušala sam da dođem do Admira, ali zadržale su me radnice. Na mene je ispaljeno devet metaka, a na njega četiri. Sve se srećno završilo - ispričala je Anđela za Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Anđela Veštica Amig show

 

Anđelin dečko tada je prošao sa povredom, jedan metak ga je pogodio u nogu, a Veštica nije imala nikakve povrede. No, tragedije su nastavile da se ređaju, pa je Anđela ispričala svojevremeno i kako je na nju naleteo šleper koji ju je udario, ali je i to uspela da preživi. 

- Udario mi je šleper dok sam bila u kolima i dok sam bila u bolnici ostavio me dečko. Auto je bio moj, iza mene je baš loš period, ali sada je sve u redu  rekla je starleta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Milan

03.07.2022 09:40

Sleper nije mogao da joj pridje od silikona