Pevačicu zadesili DEBELI PROBLEMI: Tamari Milutinović dečko pravi DRAMU, ona ne sme u Rusiju, strahuje za njegov život! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.07.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Milutinović ne zna šta da radi!

Pevačicu zadesili DEBELI PROBLEMI: Tamari Milutinović dečko pravi DRAMU, ona ne sme u Rusiju, strahuje za njegov život! (FOTO)

Foto: ATA Images

Tamara Milutinović

Pevačica Tamara Milutinović našla se u lošoj situaciji, kada je ljubav u pitanju, pa je tako ovog puta ostala povređena od strane dečka, a sada je otkriveno i šta se zapravo desilo. 

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Milutinović sa dečkom

 

Tamari se u prvi mah uopšte nije dopalo to što se vraća u Kazanj da igra, pošto je pre toga bio u Grčkoj. Na njeno mišljenje najviše je uticao ovaj rat između Ukrajine i Rusije. Činjenica je da je u Rusiji mirno i da se ne ratuje na njenom tlu, međutim, to se preko noći ne daj Bože promeni. Raspitilava se koliko je sigurno biti sada tamo, koja je verovatnoća da se nešto desi. Mogu i letove da zaustave, pošto da bi iz Beograda otišla kod njega, mora da preleti zemlje Evropske unije koje su Rusiji uvele sankcije – kaže izvor i dodaje:

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Tamara Milutinović biografija

 

Puno je tu pitanja, plus ako tamo krene haos, kako će on da se vrati u zemlju. Teši je i to što je Darko državljanin Švajcarske, pa ako se nešto i bude desilo, veruje da će lako sa njihovim pasošem da izađe iz zemlje. On je teši da je sve pod kontrolom, pošto je jednom već igrao za taj klub, zna sve kako funkcioniše, ali u ovoj novonastaloj situaciji ništa nije sigurno. Ona planira za nekih mesec dana da ode kod njega, ako sve bude bilo kako treba, pa da se uveri da je sve dobro. Darko je dobio ozbiljnu ponudu, od čak milion i po evra, tako da nije bilo puno razmišljanja da li iz Grčke da se preseli u Rusiju, iako je tamo pre dve godine imao ozbiljnu povredu, kada je u meču polomio nos i zadobio ozbiljan potres mozga, ali posao je posao - ispričao je izvor za Svet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading