PILETINA SE ZA PRSTE LEPI: Sindi objavila fotku golišavog momka, deset godina mlađeg frajera iznenadila ŠOK POTEZOM!

Autor:

Zabava

02.07.2022

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Stamenković SIndi pokazala deset godina mlađeg dečka, a ono što mu je poručila je sve oduševilo.

PILETINA SE ZA PRSTE LEPI: Sindi objavila fotku golišavog momka, deset godina mlađeg frajera iznenadila ŠOK POTEZOM!

Foto: Instagram.com

Bivšoj članici grupe "Models" Ivani Stamenković Sindi već neko vreme cvetaju ruže, a sreću je pronašla kraj 10 godina mlađeg.

 

 

Svog emotivnog partnera inače javno ne eksponira, ali kada u retkim prilikama objavi njihovu zajedničku fotografiju, a to je bio slučaj i ovog puta.

 

 

Međutim, Sindi je imala potrebu da se obrati svom mlađem dečku javno, pa je objavila fotografiju sa njim, pa mu se obratila emotivnim rečima.

- Pored tebe sam srećna. Hvala ti na tome. Srećan rodjendan, ljubavi. Volim te - napisala je Sindi i objavila zajedničku fotografiju sa letovanja.

 

 

- Moj dečko je advokat, povučen je, ne voli da se eksponira u medijima I zbog toga ne želim da kažem kako se zove. Zajedno smo dve godine i veoma nam je lepo. On je baš pažljiv. Najviše uživamo kada smo sami kod kuće, ne volimo mnogo da izlazimo po klubovima i restoranima - ispričala je Sindi prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading