Vujadin Savić istetovirao LIK Mirke Vasiljević: Pojavio se ŠOK snimak sa veselja, fudbaler joj posvetio pobesno mesto na telu! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.07.2022

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vujadin Savić istetovirao lik supruge Mirke Vasiljević!

Vujadin Savić istetovirao LIK Mirke Vasiljević: Pojavio se ŠOK snimak sa veselja, fudbaler joj posvetio pobesno mesto na telu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Fudbaler Vujadin Savić iznenadio je svoju suprugu Mirku Vasiljević poklonom, koji nije očekivala. Naime, na Instagram profilu, na jednoj proslavi, Vujadin je podigao majicu, a ispod nje, na grudima se nalazila tetovaža sa likom Vasiljevićeve. 

Komentari su se usijali na društvenim mrežama, a Savić je ponosno pokazao svima da je Mirka jedina žena koju je istetovirao sa leve strane grudi, za koju se smatra da je bliža srcu. 

 

Iako se dosta spekulisalo o njihovom odnosu, da im ruže ne cvetaju, Mirka i Vujadin su sve to demantovali nedavno, kada su izgovorili sudbonosno "da". Naime, Mirka je zasijala u haljini boje šampanjca, koja je optočena kristalima, a ono što je interesantno jeste da je istu tu haljinu glumica nosila na svojoj veridbi 2011. godine.

Veriba 11. 6. 2011. – piše u opisu fotografije koja se može naći na Vujadinovom Instagram profilu.

 

 

Podsetimo, Vujadin je u više navrata isticao koliko je Mirka bitan faktor u njegovom životu i da ne može bez nje, a ovim potezom je to i dokazao.

 

 

 

Komentari (0)

Loading