OBJAVLJENI PRELIMINARNI REZULTATI MALE MATURE! Rok za prigovor do subote!

Autor:

Vesti

01.07.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preliminarni rezultati završnog ispita male mature su dostupni na portalu Moja srednja škola.

OBJAVLJENI PRELIMINARNI REZULTATI MALE MATURE! Rok za prigovor do subote!

Foto: Tanjug/D.ANIČIĆ

I ove godine sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole, kao i upis u srednju školu obavljaće se bez podnošenja papira, jednim logovanjem na ovom portalu.

Roditelji i učenici na portalu imaju uvid u sva tri testa, a ukoliko budu imali prigovor moguće je da ga podnesu prvostepenoj komisiji do 16 časova - putem portala ili u školi.

Ukoliko nisu zadovoljni odgovorom prvostepene komisije, prigovor mogu podneti drugostepenoj komisiji, u subotu 2. jula, do 16 časova, čiji će odgovor biti i konačan.

Listu želja će moći da podnesu, putem portala Moja srednja škola do 6. jula, uz mogućnost neograničenih izmena i dopuna. Za one koji ne iskoriste prednost elektronskog podnošenja liste želja, listu želja mogu podneti u papirnom obliku u školama 6. i 7. jula, prenosi Telegraf.rs.

Roditelji će 13. jula na portalu imati uvid u listu raspoređenih učenika po obrazovnim profilima i smerovima u srednjim školama, dok je upis od 14. do 20. jula.

Preliminarne rezultate možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading