Zoran Kalezić PRVI PUT u Srbiji nakon teške borbe sa RAKOM! Pevača sačekale brojne kolege, on sa štapom i osmehom na licu! (FOTO)

Autor: Melina GVERO

Zabava

02.07.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Kalezića u Beogradu sačekale kolege.

Zoran Kalezić PRVI PUT u Srbiji nakon teške borbe sa RAKOM! Pevača sačekale brojne kolege, on sa štapom i osmehom na licu! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nakon što je pregrmeo operaciju pluća usled borbe s kancerom pevač izvorne narodne muzike Zoran Kalezić oslonio se na dostignuća savremene medicine, te se uz redovnu terapiju vratio normalnom životu, koji je podredio pesmi i novom albumu.

Republika

Foto: E Stock

Zoran Kalezić

Naime, Kalezić se pojavio u srpskoj prestonici prvi put nakon što je javno progovorio o opakoj bolesti koja ga je zadesila, a povod je dve godine pripreman album "Spomenar". Zoran je stigao u Beograd, pa se pomoću štapa kretao polako i to u društvu supruge Irene, kojoj je posvetio i pesmu na novom albumu. Brojne kolege i prijatelji, među kojima su Milena Plavšić, Lepa Lukić i Petar Božović, ali i ćerka Sandra, iz prvog braka, dočekali su ga u Beogradu raširenih ruku i pružili mu svesrdnu podršku.

 

 

- Borac koji uvek pobeđuje - napisala je Plavšićka na instastoriju ispod zajedničke fotografije sa Kalezićem, pored koje je objavila još nekoliko slika na kojima se vidi kako su se družili na promociji, ali i tokom šetnje prestonicom.

 

 

Podsećamo, Kalezić je prvi put progovorio o bolesti upravo za Republiku, kada je istakao i da gaji nade da će uspeti da održi i solistički koncert u Domu sindikata, o kome ceo život mašta.

- Neke stvari su važnije i trebalo bi da budu važnije od bolesti. Ja se bavim muzikom! To je moj život. I dok to budem mogao da radim i osećam, ja ću biti živ. Neće mi to odrediti bolest. Odrediće mi ono u šta jedino verujem celog svog života, a to je pesma, to je muzika, i dalje mi je neispunjena želja solistički koncert u Domu sindikata - istakao je tada Zoran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading