Izrečena PRESUDA napadaču Sandre Afrike! Pevačica progovorila o kraju AGONIJE i otkrila detalje razgovora sa ocem muškarca koji je pretio da će je ZAKLATI!

Autor:

Zabava

01.07.2022

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Završeno suđenje Sandre Afrike i napadača.

Izrečena PRESUDA napadaču Sandre Afrike! Pevačica progovorila o kraju AGONIJE i otkrila detalje razgovora sa ocem muškarca koji je  pretio da će je ZAKLATI!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sandra Afrika

Sandra Afrika je u aprilu ove godine doživela neprijatnost i dramu kada ju je nakon godinu dana maltretiranja napao muškarac. On joj je pretio da će je zaklati ukoliko mu se ne javi na telefon, a brzom reakcijom policije je sprečen veći incident.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sandra Afrika

Tridesetogodišnji muškarac je uhapšen, a danas je završeno suđenje između njega i Sandre, koja je sada za Pink rekla koji je krajnji ishod suđenja.

- Bila sam danas na suđenju, ali nemam ni ja informaciju koja je tačno presuda, jer sam bila od 9 tamo, a presuda tek oko 13 trebalo da bude doneta... Nisam sačekala presudu, jer imam nastup večeras i trebalo je da putujem. Ja sam se izjasnila da ne želim krivično da ga gonim jer je on bolestan. Ukoliko ne bude ispoštovao lečenje, onda će ga odvesti na lečenje u zatvorsku bolnicu... Zvaću u ponedeljak da vidim koja je presuda, ali mislim da je to obavezno lečenje s tim da ako se ne pojavi na jednoj terapiji, odmah ide u zatvor gde će nastaviti lečenje - kaže Afrika i otkriva da li je napadač imao dijagnoznu pre nego što je nju napao:

Foto: ATA Images

Sandra Afrika u noći kad je napadnuta

- Njegov otac mi je rekao da oni pre ovoga nisu znali... Ali onda kad su ga uhapsili, onda mi je objašnjavao da je on za lečenje. I na suđenju je rekao isto nešto kao: "Mi znamo da je on opsednut Sandrom"... On je dva i po meseca bio u pritvoru, lečio se ovih dva meseca i rekli su da ide ka boljem, ima terapiju, razgovore sa lekarima, pije lekove i vidi se napredak... Sa tom terapijom je okej. Rekla sam i njegovom ocu da je očigledno da je njemu uz terapiju bolje - nastavlja pevačica i otkriva kako se osećala posle napada:

Foto: ATA Images

Sandra Afrika u noći kad je napadnuta u restoranu

- Prvih par dana mi je bilo baš teško, ali sam shvatila da je on u zatvoru i bilo mi je okej. Ne želim ni da razmišljam u tom smeru, želim da verujem njegovom ocu i da će ispoštovati to lečenje. Jer i da ga zatvore, ne može ceo život provesti u zatvoru, kad- tad mora da izađe i šta onda?! Mislim da je za sve bolje da on prima adekvatnu terapiju i da se leči i želim da verujem da će tako i biti - zaključuje Sandra Afrika.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rman

02.07.2022 01:36

Sandra Afrika bi trebala da se ugleda na onu Milenu Tarzan, bolja riba 100%.