Brena otkrila porodične TAJNE i detalje odnosa sa Bobom: Ako možete da oprostite PREVARU oprostite!

Autor:

Zabava

01.07.2022

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Lepa Brena otkrila kakav joj je život van kamera.

Brena otkrila porodične TAJNE i detalje odnosa sa Bobom: Ako možete da oprostite PREVARU oprostite!

Foto: ATA Images

Lepa Brena i Boba Živojinović zajedno su više od dve decenije, a uprkos svim nedaćama uspeli su da porodicu zadrže na okupu i svoju ljubav sačuvaju.

Foto: Instagram.com/lepabrenaa

Lepa BRena i Boba sa sinovima

Pevačica neretko ističe da je kada se ugase kamere i reflektori ona obična majka i supruga.

- Lepa Brena je neko ko je na koncertu Lepa Brena ta dva, tri sata, a kada se završi ja tada idem svojoj kući, deci, svom Bobi, porodici i živimo jedan normalan život jer je veoma važno da ne unosite svoju profesiju i titulu u svoj porodični dom. Boba i ja smo uspeli da razlučimo i ostvarimo karijere kao mladi, pa nam je naša ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i razlučimo šta je to što vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspešnih kao što smo mi - rekla je Brena u Grand Magazinu i dodala da je poverenje najvažnije u jednom odnosu:

Foto: ST/N. PANČIĆ

Lepa Brena

- Poverenje je najvažnija kategorija, a onda ni ljubav, a ni interesi ne mogu da zadrže odnos partnera poslovnih ili životnih. Svi koji su uspeli da sačuvaju intimu u braku i vezama i koji znaju to da neguju su opstali. Boba je veoma pažljiv, on vodi računa da naš odnos uvek bude zanimljiv, da nije monotono, on je veoma talentovan za život i to dobar i kvalitetan - priča ona, a onda otkriva i da li prevaru treba praštati:

Foto: Republika.rs

Lepa Brena o ljubavi

- Ako to ruinira psihički život, onda ne, a ako možete da oprostite onda oprostite. Ne može se uvek opraštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol.

Foto: ATA Images

Lepa Brena o Bobi

- Čovek koji voli suštinski, bez šminke, bez veštačkih trepavica, kada ste umorni, e to je pravi muškarac koji vas voli, a ja upravo imam takvog - pohvalila je Brena svog supruga.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading