Slađi Delibašić muka od jačeg pola: SE*S sa muškarcima me više ne zanima!

Autor:

Zabava

01.07.2022

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Momci me ne interesuju, nikad više neću imati vezu.

Slađi Delibašić muka od jačeg pola: SE*S sa muškarcima me više ne zanima!

Foto: youtube.com/Mare Marcone

Jedna od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni Slađana Delibašić i u šestoj deceniji ima telo na kojem joj i mnogo mlađe koleginice mogu pozavideti.

Foto: ATA Images

Slađana Delibašić

Iako je uvek bila na meti udvarača, u razgovoru za Republiku priznaje da se zasitila muškaraca i da joj sa 53 godine najviše prija da bude majka i baka, te da uživa s porodicom, kojoj je maksimalno posvećena.

- Momci me ne interesuju, nikad više neću imati vezu. Drčna sam i bezobrazna prema muškarcima. Ne dam im da mi prilaze. Imam jednog druga, s njim odem na klopu i ispričamo se. To je jedini muškarac kog viđam. Ja sam s mojom decom i kada imam nekoga. Meni su moja deca na prvom mestu - istakla je Slađa za naš portal, a onda se osvrnula na odnos s bivšim suprugom Đoletom Đoganijem i njegovom ženom Vesnom, koji i posle toliko godina i dalje intrigira javnost:

Foto: ST/Vladimir Lukić, Aleksandar Nalbantjan

Slađana Delibašić o Đoletu Đoganiju

- Mi smo sada u OK odnosima. Ne viđamo se stalno. Kad treba, deca odu s njim na ručak. Vesna je isto super. Ima žena koje me osuđuju kako mogu da budem dobra s Vesnom. Nemam više emocija. Oni imaju decu. Ja sam imala dve-tri duge veze, ali nisam poželela decu. Božja volja je jača nego naša.

Foto: ATA Images

Slađana Delibašić o muškarcima

Pevačica je na kraju naglasila da je Đoletu zahvalna jer je zbog njega postala samostalna i uspešna žena.

- Moj najveći pokretač bila je neizmerna želja da dokažem bivšem mužu Ðoletu da mogu sama - zaključuje Delibašićka.

Mogu da preživim nedelju dana sa 10E

Bilo je u mojoj karijeri mnogo uspona i padova, momenata kada sam sa 10 evra morala da preživim nedelju dana. Sve je to život i to me je ojačalo, prisetila se Slađa i nekih teških momenata kada je shvatila da se u životu sve može.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bugi

02.07.2022 02:13

Pukla si zar nevidis sada si postena baka kao mnoge koje su se dobro istutnjale dok su bile mlade.Nasla si sakim ces imati decu ,pored toliko srbapravoslavnih bolje cuti .