Znakovi Zodijaka koji oklevaju da kažu "volim te", čak iako imaju takva osećanja prema vama

Autor: Republika

Lifestyle

02.07.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa nije tako lepo kao recipročna ljubav koja teče snažno između dvoje ljudi. Ali nekoliko horoskopskih znakova žestoko čuva svoja srca i ne priznaju svoju ljubav lako

Znakovi Zodijaka koji oklevaju da kažu "volim te", čak iako imaju takva osećanja prema vama

Foto: pixabay.com

Ovi horoskopski znakovi oklevaju reći da vole čak i ako gaje emocije prema nekome.

Devica

Od svih horoskopskih znakova, Devici treba najduže da shvati da ju je pogodila Kupidova strela. Mogu vam slati poruke celi dan i provoditi svoje neaktivno vreme razmišljajući o vama, no ne pada im na pamet da možda prema nekome gaje osećanja. Često su 'sebične i usredočene na sebe u svom razmišljanju. Kako nisu sigurne u svoje emocije, suzdržavaju se i ne dele svoja osećanja.

Rak

Ako vam Rakovi u jednom trenutku priznaju svoju beskrajnu ljubav, u drugom će se zapitati jeste li vi zaista 'pravi' za njih. A takođe imaju duboko ukorenjene probleme s poverenjem koje im ne dopušta da smanje oprez i zaljube se. 

Riba

Ribe nemaju problema s prepoznavanjem svojih emocija prema nekome. Međutim, one se boje da daju ljubavniku do znanja svoja romantična osećanja jer se boje predanosti. Volele bi da izlaze sa vama na duže staze, ali kada je u pitanju trajna obveza ili brak, verovatno će pobeći. Zbog toga često prikrivaju svoja osećanja, prenosi Pinkvilla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading