Goran Bregović uhvaćen sa LJUBAVNICOM: Dosta mlađa devojka zaludela muzičara, otkriveno šta se desilo sa njegovom suprugom! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.07.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Bregović uhvaćen sa ljubavnicom!

Goran Bregović uhvaćen sa LJUBAVNICOM: Dosta mlađa devojka zaludela muzičara, otkriveno šta se desilo sa njegovom suprugom! (FOTO)

Foto: Youtube.com

Goran Bregović

Velika muzička zvezda Goran Bregović u braku je sa suprugom Dženanom već četiri decenije, pa iako deluje da je njihova romansa stabilna, javnost je brujala o njegovoj aferi sa dosta mlađom devojkom. Podsetimo, sa Dženanom ima tri ćerke, koje su odlučile da budu van medija, ali je zato njegova navodna ljubavnica bila u žiži skandala.

U pitanju je Italijanka Kjara, koja je smotala Bregovića oko malog prsta!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Ovu aferu svojevremeno je otkrio "Svet", a mediji su o njoj brujali godinama, s obzirom da je javnosti bilo poznato da je čak dve godine Kjara Bregu pratila na koncertima širom Italije, da bi se kasnije preselila u Francusku, u Pariz, u kome je on živeo sa suprugom i decom.

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Goran Bregović koncert

 

Iako se romansa, baš kao i svi Bregini izleti posle nekog vremena završila, Dženana je ostala dosledna, da se ovim povodom, nikada ne oglasi, a brak koji i danas neguje sa svojim suprugom, opstao je uprkos brojnim napisima i lepoticama sa kojima su Bregovića godinama povezivali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading