Ubila mi je sina, ide u ZATVOR ako progovorim: Miša Grof OPTUŽIO Nikolinu Pišek za Vidojevu smrt, izneo ŠOK DETALJE o njenom FINANSIJERU!

Autor:

Zabava

03.07.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof optužio je NIkolinu Pišek da je ubila njegovog sina Vidoja Ristovića.

Ubila mi je sina, ide u ZATVOR ako progovorim: Miša Grof OPTUŽIO Nikolinu Pišek za Vidojevu smrt, izneo ŠOK DETALJE o njenom FINANSIJERU!

Foto: ATA Images

Voditeljka Nikolina Pišek pre dva meseca ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 43. godini.

Nedugo nakon što je Vidoje ispraćen na večni počinak, Nikolina je ušla u žestoki sukob sa svekrom Viktorom Ristovićem poznatijim kao Mišom Grofom, kojeg je optužila da njoj i njenoj ćerki uskraćuje nasledstvo, a njihov javni rat ne jenjava.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Viktor Ristović

 

Sada je Miša otkrio nepoznate detalje bračnog života Pišekove i Ristovića, a potom je šokirao kada je snaju optužio za smrt svog sina.

- Nikolina je ubila mog sina! Ona je izvoljevala kuće, putovanja, bazene, lokale, firme... Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njenu ćerku iz prvog braka u Londonu i finansirao joj švalere. Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje jeste bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem da iznosim sve što znam o njoj, biće uhapšena - oštar je na samom početku razgovora bio Miša, koji je potom otkrio šokantne detalje Vidojevog braka sa voditeljkom.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Viktor Ristović o Nikolini Pišek

 

- Nikolina je sa Vidojem bila samo zbog novca, njih dvoje više od dve godine nisu spavali zajedno. On bi došao u Zagreb, doneo joj novac koji je tražila, i onda otišao u hotel da spava. Ta žena je bila nezasita, tražila je stan u Londonu, njeni psi su išli na manikire, neprekidno je pokretala neke biznise, proputovali su pola sveta zajedno. Kada više nije znala šta će sa novcem, bacala ga je na gluposti, tokom braka mu je potrošila milione evra. Sinu nikada nisam rekao ni reč, želeo sam samo da on bude srećan, iako sam bio svestan svega. Međutim, ja njenom krivicom više nemam dete, i ne želim da ćutim - rekao je ožalošćeni otac, pa objasnio zbog čega krivca za Vidojevu smrt vidi u Nikolini.

- Tvrdim da mi je ta žena ubila dete, isključivo zbog njenih hirova je on umro u 43. godini života. Imam dokaze za sve što pričam. Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava da dođe do njih. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše sa kim se, kada i gde nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga može ozbiljna knjiga da se napravi, ali ne planiram da još uvek objavim te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, suviše je rano - zaključio je Miša Grof za Alo.

Foto: ATA Images

Viktor Ristović

 

Nikolina i Vidoje su tokom braka dobili ćerku Unu Sofiju, a Miša Grof je istakao da njegovoj unuci ništa u životu neće faliti.

- Ja svoje unuke obožavam. Una je jedna divna devojčica, ne znam kako je uspela od onako zle majke da bude takva. Ona je još jako mala, nije svesna svega. Mogu reći da će biti obezbeđena do kraja života, ništa joj neće faliti, ali Nikolina neće dobiti dinara od mene - izričit je bio on.

Koliko ima loše mišljenje o snaji, Miša je potvrdio kada je uporedio sa komandantom logora.

Foto: Republika.rs

Viktor Ristović na pomenu sinu Vidoju Ristoviću

 

- Koliko je opasna i zla žena govori to što imam dokaze da su mnogi njoj bliski ljudi pobegli od nje kako bi spasli žive glave. Ona bi bila komandant Jasenovca, verujte mi. Eto, toliko je zla. Nikada je u životu nisam video da se smeje, a sada kada mi je sin mrtav, ona pozira nasmejana - rekao je vidno ljutit.

Miša je takođe prokomentarisao navode hrvatskih medija da Nikolina aktivno traži posao na televiziji.

- Njenu karijeru je finansirao Vidoje, on je plaćao da bude voditlejka... Ta žena je željna publiciteta, od nje me ništa ne može iznenaditi. Sin mi se nije ohladio, a evo kako se ona ponaša - zaključio je Miša.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Realni

03.07.2022 13:02

Sigurno je sve istina ! Trebalo je ranije da reaguje, da ns sve nacine skloni sina od te ....

Ana

03.07.2022 15:26

A što je ovom starom prdonji?! Što zapravo izmišlja i tare mozak o tarabe?! Jedna bedevija koja sve naslijedila i u životu radila s tuđim parama, sad zapomaže za novcima, umjesto da žali sinov odlazak i što su mu snaha i unučad ostale bez supruga i oca.. Živa ljudska nakarada, koja pljuje po svom mrtvom sinu.. Fuj, hohštaplera, neka sve strpa u svoje staro dupe, nezaježljivi sebičnjak..

Marko

03.07.2022 15:44

Ajde deda malo se smiri. Nije ti sin bio maloletan pa da nije znao šta radi. More, sladak si i ti sa tolikim avionima i kamionima.