"Dobra udovica je samo MRTVA udovica" Nikolina Pišek udarila Mišu Grofa preko POKOJNOG SINA, reči koje mu je uputila su SRAMOTNE! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.07.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek napravila dramu, otvorila dušu i priznala sve što je boli!

"Dobra udovica je samo MRTVA udovica" Nikolina Pišek udarila Mišu Grofa preko POKOJNOG SINA, reči koje mu je uputila su SRAMOTNE! (FOTO)

Foto: Instagram.com, E stock, ST/V. Lukić

Voditeljka Nikolina Pišek nakon smrti Vidoja Ristovića prolazi kroz porodičnu dramu. Naime, priče da je voditeljka bila sa Vidojem samo zbog finansijske koristi, a ne iz ljubavi, ne prestaju da kruže, što je veoma uznemirava i pogađa Nikolinu. Isto to tvrdi i otac preminulog istoričara umetnosti, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof.

 

 

Hrvatski mediji stali su u Nikolininu odbranu, a onda se i ona oglasila tim povodom, uputivši snažnu poruku.

 

 

Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo… Kažem “tu smo” jer mi je inboks pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za decu je predstavljena kao nepoštovanje porodice preminulog. Dobra udovica je samo mrtva udovica. Deca su nebitna, greška koja se dogodila na tom putu – poručila je uznemirena Nikolina i dodala:

Republika

Foto: e-stock/Č.VUKOJIČIĆ, Pritnscreen, Instagram

Vidoje Ristović i Viktor Ristović Miše Grof

 

“Greška” koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvezde s neba.

- Ne smem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati. Istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading