Karleuša ponovo POLIZALA sve što je PLJUNULA: Jelena se pomirila sa Didi Džej, pa je odmah ISKOPIRALA i uzela joj komad odeće! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.07.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vele pomirenje Jelene Karleuše i Dijane Janković šokiralo javnost!

Karleuša ponovo POLIZALA sve što je PLJUNULA: Jelena se pomirila sa Didi Džej, pa je odmah ISKOPIRALA i uzela joj komad odeće! (FOTO)

Foto: e-stock/KOBRA

Pevačica Jelena Karleuša godinama unazad vodi estradni rat sa koleginicom i internacionalnom divom Dijanom Rokvić, poznatija kao Didi Džej. I dok se Dijana uvek u intervjuima izjašnjavala da za Jelenu u Americi niko nije čuo, sa druge strane, Karli je volela sočni da uzvrati Rokvićki. 

Međutim, izgleda da je vreme za pomirenje, pa je Karleuša prva potegla da se brže bolje pomirli sa Dijanom. Poznato je da je Jelena mnoge estradne ratove vodila, ali da je nakon što shvati da su joj neki ljudi potrebni za reklamu, spuštala nos i pružala ruku pomirenja poput Dare Bubamara, Seke Aleksić, ali i mnogih drugih.

Republika

Foto: youtube.com

Dijana Rokvić pesme

 

No, izgleda da je sada otišla korak dalje, pa je od Dijane pozajmila čak komad odeće, koji joj je trebao kako bi se uslikala za Instagram fotografije. 

- Hvala @didijofficial za ove vintage silver mirror shield McQueen, moje su davno izgubljene - napisala je u objavi JK.

- Istina je da sam Jeleni pozajmila naočare i bilo mi je zadovoljstvo! Nemamo više nesuglasice i želim joj sve najbolje! Srbija je mala zemlja i svi treba da se podržavamo - rekla je za Kurir Didi Džej.

Republika

Foto: E-Stock

Dijana Rokvić koncert

 

Ove naočare vintage silver mirror koštale su čak 3.900 evra, ali više se ne mogu naći ni kupiti.

Podsetimo, Didi Džej je tužila Karleušu zbog uvreda koje je izrekla na društvenim mrežama, koju je dobila na sudu. Kako su tada tvrdili advokati, JK je Dijani trebalo da uprati čak 4.000.000 dinara, slala joj je i izvršitelje. Međutim, epilog dugogodišnjeg sukopa je dobio prijateljski kraj.

 

Dijana je jednom prilikom za "Ekskluziv" rekla da će povući tužbu.

- Ja ću svoju tužbu povuci, šta je bilo, bilo je. Ne želim da se opterećujem takvim stvarima. Radim, gradim karijeru u Americi i Jeleni želim sve najbolje - rekla je tada Didi, a sad je sigurno da su zakopale ratne sekire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading