Nikada neće prestati da omalovažava Novaka Đokovića: Mats Vilander ponovo udario na najboljeg srpskog tenisera!

Autor:

Sport

02.07.2022

06:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser sigurno korača ka samoj završnici Grend slem turnira u Sveengleskom klubu.

Nikada neće prestati da omalovažava Novaka Đokovića: Mats Vilander ponovo udario na najboljeg srpskog tenisera!

Foto: Printscreen/Eurosport

Mats Vilander

Novak Đoković je bez većih problema savladao Miomira Kecmanovića prepustivši sunarodniku svega sedam gemova u tri odigrana seta 3:0 (6:0, 6:3, 6:4), ali i pored sve boljih partija koje pruža na londonskoj travi, dežurni Novakov kritičar ne miruje.

Naime, nekadašnja švedska teniska zvezda Mats Vilander i pored svega viđenog na terenu i dalje mnogo više poverenja ima u španskog tenisera Rafaela Nadala:

- Potpuno je nebitno kako trenutno obojica izgledaju na terenu. Potpuno je jasno da će Novak Đoković i Rafael Nadal odmeriti snage u finalu, a do tog finala će odigrati još po četiri meča. Trenutno Đoković pruža nešto bolje partije, ali će u finalu sve biti drugačije - istakao je Šveđanin, a prenosi "tennisbuzz.net", a zatim dodao:

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Kako turnir bude odmicao, Rafael Nadal će podizati formu i ubeđen sam da će u finalu on biti favorit. To ne znači nužno da će i savladati Novaka Đokovića u samoj borbi za trofej, ali će svakako biti favorit - zaključio je Mats Vilander.

Slobodno se može reći da je ovakvo izlaganje nekadašnjeg švedskog tenisera potpuno očekivano.

Novak Đoković će u narednoj rundi Vimbldona odmeriti snage sa holandskim teniserom koji trenutno zauzima 104. poziciju na ATP listiTimom van Rajthovenom koji je pripredio veliko iznenađenje savladavši Basilašvilija iz Gruzije, trenutno 26. tenisera planete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
cardak

02.07.2022 09:03

VILANDER je niko i nista BIVSI!Nema NIKAKVU SANSU da bude bolji od Novaka onda GA TREBA IGNORISATI.ZA NAS JE NEVAZNO STA ON KAZE ,SHVATITE JEDANPUT!

@cardak

02.07.2022 10:22

Shvati ti jedanput, nije bitno KO je rekao nego ŠTA je rečeno, a kad pročitaš šta je rečeno, a ne samo naslov čiji je cilj da potpali emocije i isključi razmišljanje, videćeš kako nema nikakvog omalovažavanja, samo analiza

Steva

03.07.2022 00:31

A koga više zanima šta govori Mats. Nadal je dopingovan već duže vreme i sa te strane više ni to nije relevantno. Ako je zahtev biciklista da koriste isti analgetik kao Nadal odbijen stvar je jasna.