Luna i Miljković doneli ODLUKU, više ne kriju od javnosti ništa: Priznali da ne ulaze u Zadrugu 6, a OVO je razlog koji ih SPREČAVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna i Marko MIljković progovorili o proširenju porodice.

Luna i Miljković doneli ODLUKU, više ne kriju od javnosti ništa: Priznali da ne ulaze u Zadrugu 6, a OVO je razlog koji ih SPREČAVA! (FOTO)

Foto: Republika/O.Bogdanović

Luna Marko Miljković

Luna Đogani i Marko Miljković otkrili su sve o njihovim životima van kamera. Naime, nedavno su napravili prvi rođendan ćerkice Mie Miljković, ali ujedno i krštenje obavili. Tom prilikom su nam otkrili da se neće vratiti u rijaliti ,,Zadruga", iako su to mnogi očekivali. 

Luna i Marko ne kriju da su završili rijaliti karijeru, a da je razlog toga što su pronašli svoje živote, ali i razmišljaju o proširenju njihove porodice.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Marko i ja smo konačno skockali svoje živote. Uživamo sa ćerkicom Miom i ne pada nam na pamet da ikada više uđemo u rijaliti. Ma nema tih para zbog kojih bismo ponovo živeli pred kamerama, jer nikada ne bih mogla da ostavim ćerku kod kuće. Nisam takva majka - priča Luna i dodaje da ne bi ušla u rijaliti čak ni ako bi joj producenti dozvolili da sa sobom povede i ćerku:

- Ma ni tada. I da nam daju posebne uslove, apartman samo za nas troje i sve drugo što nam je potrebno, moj odgovor bio bi "ne". Nikada svom detetu ne bih priredila takav život. Sa rijalitijima smo završili! Odlično zarađujemo od našeg Jutjub kanala, tu se snimamo i to nam je dovoljno.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Volela bih da imamo troje dece. Mia je napunila godinu dana, tako da uskoro planiramo i drugu bebu. Želela bih da dobijemo sina. Maštam da budem majka bar jednog dečaka, pošto devojčicu već imamo - kaže Đoganijeva za Informer. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading