Glumica koju su svi obožavali, danas je PROPALI SLUČAJ: Odala se DROGI I ALKOHOLU, izgubila sve u životu, a sada izgleda NEPREPOZNATLJIVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.07.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka glumica, koja je zbog životnih problema sa porocima potpuno propala, sada je neprepoznatljiva.

Glumica koju su svi obožavali, danas je PROPALI SLUČAJ: Odala se DROGI I ALKOHOLU, izgubila sve u životu, a sada izgleda NEPREPOZNATLJIVO! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Američka glumica Amanda Bajns (36) postala je poznata po mnogim tinejdžerskim filmovima, u kojima je uvek igrala neku urnebesnu ulogu. Komedije poput ,,Sve što devojke može poželeti", ,,Ona je najbolja" i ,,Lak za kosu" su samo neki u nizu izvedsbi ove američke glumice.

Međutim, u jednom trenutku Amanda je samo nestala sa javne scene i izašla je iz glumačkih voda, a svojevremeno su je paparaci uhvatili u potpuno neprepoznatljivom izdanju, koji je šokirao sve. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Amanda Bajns sa verenikom

 

Ona je prošetala u ležarnom izadnju, na sebi je imala farmerke i sivu široku majcu, a mnogi su primetili da na ruci nema verenički prsten, te se mnogi pitaju da li glumica još uvek verena. U tom periodu, kada je bila planetarno poznata, Amanda je imala velikih problema sa depresijom, sa čime se i inače bore tinejdž zvezde. 

No, kako je vreme prolazilo, Amandi je bilo sve gore i gore, jer je imala nekoliko nervnih slomova, a potom se prepustila porocima, pa je postala zavisna od alkohola i droge. Čak su je stavljali i pod nadzorom lekara u institutima za odvikavanje od poroka. 

Amandina stranputica se ogleda još u 2012. godini, kada ju je policija uhapsila zbog vožnje pod dejstvom narkotina, a samo godinu dana nakon uhvaćena je kako konzumira marihuanu.  Glumica je u tom periodu objavljivala i čudne fotografije, a iste godine je izazvala požar pred kućom ljudi koje nije poznavala, nakon čega je stavljena pod nadzor. Tada je završila na psihijatriji gde je utvrđeno da boluje od bipolarnog poremećaja i shizofrenije.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Amanda Bajns film

 

Od 2020. je verena za partnera Paula Mičaela kojeg je upoznala tokom odvikavanja, a i u njihovoj vezi je bilo burno. Amanda je jednom prilikom zvala policiju jer ga je zatekla dok je vandalizovao kuću svoje majke i gledao filmove za odrasle.

Sada kada je glumica uhvaćena bez vereničkog prstena svi se pitaju da li su još uvek zajedno.

Amanda je poečla da se bavi glumom sa sedam godina, a već sa 13 je vodila svojoj šou. Ona je u nekoliko navrata izjavila da joj je medijska pažnja bila stresna, te da su joj u tome pomogli alkohol i droga.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Amanda Bajns Instagram

 

Glumica je godinama pokušavala da se izvuče tog kruga pakla, a početkom prošle godine to joj je navodno uspelo jer je dobila diplomu za modni dizajn. U intervju za TMZ rekla je kako bi se vratila glumi jedino ako bi se rešila zavisnosti.

- Rado bih se vratila glumi da se oporavim. Bilo bi sjajno iskustvo nastaviti šou - izjavila je tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading