Novak je psihopata i sramota za svet tenisa: Brutalne uvrede Nadalovih navijača upućene Đokoviću!

Autor:

Sport

28.06.2022

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser, po malo neočekivano, morao je na startu ovogodišnjeg takmičenja u Sveengleskom klubu da odigra četiri seta.

Novak je psihopata i sramota za svet tenisa: Brutalne uvrede Nadalovih navijača upućene Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Savladao je Novak Đoković prredstavnika Južne Koreje Sunvu Kvona rezultatom 3:1 (6:3, 3:6, 6:3, 6:4) čime nastavlja pohod ka sedmom trofeju na engleskoj travi, ali odmah nakon ostvarenog trijumfa po društvenim mrežama krenuli su pravi, besramni ataci pristalica Rafaela Nadala, kako na trenutno trećeplasiranog tenisera na ATP listi, tako i na njegove navijače.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Sunvu Kvon

 

Mržnja prema Novaku Đokoviću ide dotle da i njega, ali i sve one koji ga podržavaju, nazivaju psihopatama:

- Bolje je imati nekoliko navijača koji istinski razumeju kakav je Nadal genije nego horde psihopata koje trče unaokolo i podržavaju psihopatu Novaka - istakao je jedan od "navijača" na društvenim mrežama.

Da su granice dobrog ukusa davno prevaziđene, govori i činjenica da pristalice španskog tenisera u stopu prate svaki potez Novaka Đokovića:

- Kakva odvratna gestikulacija prema navijačima. Kada je u pitanju sportski duh, Novak je sramota za svet tenisa.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Inače, u drugoj rundi ovosezonskog Vimbldona, Novak Đoković će se u sredu 29. juna sastati sa Australijancem Tanasijem Kokinakisom koji je trenutno 79. igrač na ATP listi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Duška

28.06.2022 07:23

Ma sram ih bilo....Novak je plemenit i izuzetan čovek....koliko je samo uradio za svoju zemlju,a i pomagao je drugim državama kada je bilo teško....kad je Nadal nekome pomogao...on samo gleda sebe egoista jedan,a o njegovim tikovima da ne pričam,jer to je bolest,a ona se ne komentariše.